WELKOM!

Welkom op de website van Wandelsport Vlaanderen vzw!  Wandelsport Vlaanderen vzw verenigt als erkende sportfederatie 350 Vlaamse wandelclubs en ruim 60.000 aangesloten leden. Onze wandelclubs st ...

Welkom op de website van Wandelsport Vlaanderen vzw! 
Wandelsport Vlaanderen vzw verenigt als erkende sportfederatie 350 Vlaamse wandelclubs en ruim 60.000 aangesloten leden. Onze wandelclubs staan jaarlijks garant voor zo'n 2000 wandelorganisaties, goed voor 1.700.000 deelnames. Ben jij ook zo verzot op wandelen? Kom gerust eens wandelen op één van onze organisaties. Voor het volledige aanbod van wandeltochten kan u terecht op onze wandelkalender 'Walking in Belgium'. 

Lees meer

Lees minder

RECENT NIEUWS

Nieuw aanbod wandelvakantie

Vakantie … dat is voor jou een unieke, sportieve en gezellige wandelvakantie? Het moment waar je reikhalzend naar uitkijkt om zorgeloos te genieten, te ontspannen, plaatselijke cultuur en tradities te ervaren. Dan zit je bij ons in goede handen! Wandelsport Vlaanderen.

In het najaar bieden we enkele unieke wandelbestemming aan. Boek vandaag nog uw wandelreis ! In ons aanbod tref je een  7-daagse wandelreis aan naar Val di Sole in samenwerking met Lauwers Reizen. Of wacht dacht je van een reisje naar La Gomera, de groene parel van de Canaren met Jetairvakanties. 

Doe mee aan de 10.000 stappenclash !

Wandelsport Vlaanderen vzw en het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) slaan de handen in elkaar om de Vlaming meer te doen bewegen. Dat kan heel eenvoudig: met 10.000 ...

Wandelsport Vlaanderen vzw en het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ) slaan de handen in elkaar om de Vlaming meer te doen bewegen. Dat kan heel eenvoudig: met 10.000 stappen per dag (of 8000 voor 65-plussers) beweeg je al voldoende voor een goede gezondheid. 

Van zaterdag 30 april t.e.m. 28 mei 2016 daagt Wandelsport Vlaanderen vzw zijn leden uit om gedurende 1 maand je dagelijkse stappen bij te houden met de gratis online stappenregistratietool en samen virtueel naar de evenaar te stappen. Het doel is om dagelijks 10.000 stappen te zetten of gewoonweg zoveel mogelijk te bewegen. Maak nu al een account aan op de website: klik door naar groepen, klik op aansluiten bij een groep, klik op verenigingen en zoek je wandelclub in de zoekfunctie en klik op toetreden tot deze groep. Voor meer info, hou onze website en facebookpagina in de gaten en misschien win jij wel de prijs van actiefste wandelclub.

Lees meer

Lees minder

!! ANNULATIES tochten !!!

De wandeling van Vriendenkring ICPB - Dwars door Brugge Assebroek Damme op zondag 22 mei en de wandeling van Roeselaarse stappers op 8 en 9 juli 2016 GAAN NIET DOOR !

Mogen we vragen deze informatie maximaal te willen delen onder wandelaars. Voor andere wandelingen op de diverse data refereren we heel graag naar www.walkinginbelgium.be

Wandelwebwinkel

De lente is daar! Het ideale ogenblik voor de lenteschoonmaak en je wandeloutfit te verfrissen. Onze wandelwebwinkel biedt een ruime keuze aan comfortabele wandelkledij voor dames en heren. Evenals leuke toffe wandelaccesoires en benodigdheden. Gepakt met een stevige rugzak of handige heuptas beleef je de ideale wandeldag. Je vindt onze nieuwe collectie rugzakken op www.wandelwebwinkel.be