WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
Alle vliegtuigvakanties worden in samenwerking met TUI georganiseerd.  

Pitztal - Winterwandelreis ( 17/02 tem 25/02/2017 )

Beleef de winter in zijn meest oorspronkelijke vorm tijdens wandelingen in het onaangetaste winterlandschap van het Oostenrijkse Pitztal. Vier kleine dorpjes waar je niet alleen op de skipistes een heerlijke tijd kan doorbrengen, maar ook het overweldigend wandeldecor bij de Piller, de Pitztaler Ache en de Rifflsee-Pitztaler Gletscher voor jouw heel wat in petto heeft. Zo kan je hier wandelen tegen de sterren op, maar ook geregeld een pauze nemen in een gezellige berghut, zoals de echte wandelliefhebbers het maar al te graag hebben. Tijdens uw verblijf logeer je in in Hotel Arzlerhof **** te Arlz im Pitztal.

Costa Blanca (12.03.2017 tem 19.03.2017)

Ontdek het adembenemende landschap in het authentieke achterland van de Costa Blanca tijdens een 8-daagse wandelvakantie! De schitterende natuur, een verborgen schat van goed onderhouden wandel- en muildierpaden, een mild klimaat, een heerlijke gastronomie.  Dat zijn genoeg redenen om dit fantastische wandelgebied te komen verkennen!  Tijdens deze wandelvakantie verblijft u in Hotel Cap Negret**** in Altea.

Kreta - Het eiland van koning Minos (16/04 tem 23/04/2017)

Onder begeleiding van 2 ervaren Nederlandstalige wandelgidsen, die al geruime tijd op Kreta wonen, ontdekken we de natuurpracht die dit Griekse eiland te bieden heeft. Tijdens deze boeiende wandelweek besteden we daarnaast ook aandacht aan het rijke verleden van Kreta, staat er een bezoek aan Spinalonga op het programma, en genieten we met volle teugen van de Kretenzische keuken!  We verblijven in Hotel Agapi Beach **** in Amoudara op basis van All Inclusive.

Katharenland - Franse Pyrenee├źn ( 5/06 tem 13/06/2017)

Gastronomie, natuur en cultuur in de Katharen

In het Kathareland, tussen Carcassonne en Perpignan, ontdekken wij de Franse Pyreneeën en de talrijke beschermde kastelen die hun stempel drukken op het prachtige landschap. Niet te missen zijn de Middeleeuwse stad Carcassonne en de parel aan de Middellandse Zee: Collioure.  Onze Vlaamse gids in ondersteuning van Wandelsport Vlaanderen begeleiders en de plaatselijke bureau des guides nemen je mee langs de verborgen schatten van het Katharenland.  Het mysterie van Rennes-le-Château , de abdij van Fontfroide met de oesterkwekerijen van Port Leucate, de pittoreske markt van Mirepoix of een bezoek aan de wijnkelders van de Blanquette de Limoux vormen de troeven van deze unieke wandelvakantie. We verblijven in het vakantiedomein Vayamundo l'Espinet-Quillan, Je voelt er zich meteen als God in Frankrijk. 

Wengen (18/06 tem 25/06/2017)

Ontsnap aan de dagelijkse realiteit in Wengen, een autovrij dorp dat schitterend gelegen is op een zonnig terras boven het dal van de witte Lütschine en Lauterbrunnen. Je logeert er in de Intersoc-hotels Palace en Edelweiss, een prachtig gebouw dat al dateert van de jaren 1930. In Wengen en omgeving bieden meer dan 500 km gemarkeerde wandelpaden volop wandelplezier. Een heerlijke wandelvakantie die je o.a. meenemen langs de Eiger, Mönch en de indrukwekkende Jungfrau. 

Pitztal - Muzikale wandeldagen (19/06 tem 26.06/2017)

Een vakantie midden de natuur en in de zuivere berglucht, omgeven door de besneeuwde toppen van de Tiroler Alpen. Prachtige vergezichten, klaterende bergbeekjes, groene almen, geurige naaldbossen en boven de boomgrens, ruige rotsformaties en het eeuwige ijs vormen de hoogtepunten van heerlijke wandelingen. Genoeg redenen om een prachtige wandelvakantie in het Pitztal te beleven, met deelname aan de Musikalischer Pitztaler Wandertage. Tijdens uw verblijf logeer je in Hotel Arzlerhof **** te Arlz im Pitztal.

Leysin (27/06 tem 05/07/2017 - 05/07/2017 tem 13/07/2017) VOLZET !!!

Geniet samen met Wandelsport Vlaanderen vzw van een prachtige wandelvakantie in Leysin, het sportieve vakantiestation bij uitstek. Vanop het zonneterras van Intersoc-hotel Fabiola heb je een adembenemend zicht op de omringende bergen. 250 km aan wandelpaden wachten daar op jou. Eens de veters van je wandelschoenen geknoopt, zal ook jij ervaren waarom Leysin en omgeving elk jaar opnieuw het hart van menig wandeltoerist weet te veroveren. Samen met een Intersoc-wandelgids kom je langs de uitgestippelde wandelpaden bij berghutten of dalen. Of ontdek je het mondaine Montreux, de wijngaarden van Lavaux en het meer van Geneve.   

DEZE WANDELREIS IS VOLZET !

Ol Fosse d'Outh wandelclassics - Vayamundo Houffalize (25/08 tem 27/08/2017)

Vayamundo ... ga en ontdek de wereld. Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh – letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je een ideale vakantieplek om te onthaasten. Genoeg redenen om mee te stappen tijdens de tweedaagse Ol Fosse d'Outh wandelclassics, een organisatie in samenwerking met Wandelsport Vlaanderen vzw.  Tijdens het wandelweekend verblijf je in recent vernieuwde Vayamundo Houffalize