WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
Alle vliegtuigvakanties worden in samenwerking met JETAIRCENTER georganiseerd.  

Ol Fosse d'Outh wandelclassics - Vayamundo Houffalize (25/08 tem 27/08/2017)

Vayamundo ... ga en ontdek de wereld. Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh – letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je een ideale vakantieplek om te onthaasten. Genoeg redenen om mee te stappen tijdens de tweedaagse Ol Fosse d'Outh wandelclassics, een organisatie in samenwerking met Wandelsport Vlaanderen vzw.  Tijdens het wandelweekend verblijf je in recent vernieuwde Vayamundo Houffalize 

Leysin (27/06 tem 05/07/2017)

Geniet samen met Wandelsport Vlaanderen vzw van een prachtige wandelvakantie in Leysin, het sportieve vakantiestation bij uitstek. Vanop het zonneterras van Intersoc-hotel Fabiola heb je een adembenemend zicht op de omringende bergen. 250 km aan wandelpaden wachten daar op jou. Eens de veters van je wandelschoenen geknoopt, zal ook jij ervaren waarom Leysin en omgeving elk jaar opnieuw het hart van menig wandeltoerist weet te veroveren. Samen met een Intersoc-wandelgids kom je langs de uitgestippelde wandelpaden bij berghutten of dalen. Of ontdek je het mondaine Montreux, de wijngaarden van Lavaux en het meer van Geneve. 

Pitztal - Muzikale wandeldagen (19/06 tem 26.06/2017)

Een vakantie midden de natuur en in de zuivere berglucht, omgeven door de besneeuwde toppen van de Tiroler Alpen. Prachtige vergezichten, klaterende bergbeekjes, groene almen, geurige naaldbossen en boven de boomgrens, ruige rotsformaties en het eeuwige ijs vormen de hoogtepunten van heerlijke wandelingen. Genoeg redenen om een prachtige wandelvakantie in het Pitztal te beleven, met deelname aan de Musikalischer Pitztaler Wandertage. Tijdens uw verblijf logeer je in Hotel Arzlerhof **** te Arlz im Pitztal.

Wengen (18/06 tem 25/06/2017)

Ontsnap aan de dagelijkse realiteit in Wengen, een autovrij dorp dat schitterend gelegen is op een zonnig terras boven het dal van de witte Lütschine en Lauterbrunnen. Je logeert er in de Intersoc-hotels Palace en Edelweiss, een prachtig gebouw dat al dateert van de jaren 1930. In Wengen en omgeving bieden meer dan 500 km gemarkeerde wandelpaden volop wandelplezier. Een heerlijke wandelvakantie die je o.a. meenemen langs de Eiger, Mönch en de indrukwekkende Jungfrau. 

Costa Blanca (12.03.2017 tem 19.03.2017)

Ontdek het adembenemende landschap in het authentieke achterland van de Costa Blanca tijdens een 8-daagse wandelvakantie! De schitterende natuur, een verborgen schat van goed onderhouden wandel- en muildierpaden, een mild klimaat, een heerlijke gastronomie.  Dat zijn genoeg redenen om dit fantastische wandelgebied te komen verkennen!  Tijdens deze wandelvakantie verblijft u in Hotel Cap Negret**** in Altea.

La Gomera (18.11 tem 25.11.2016)

La Gomera is van de Canarische Eilanden het ruige en nog weinig bezochte wandeleiland.  Het toerisme is er dan ook nog kleinschalig.  De vegetatie is afwisselend en fascinerend, met vochtige nevelwouden aan de noordkant en een woestijnachtige vegetatie aan de droge zuidkant.
Het landschap is groots, met diepe kloven, imposante basaltpieken en steile kliffen.
Tijdens deze vakantie verblijft u in HOTEL JARDIN TECINA****

Kappl (11/09 - 18/09/2016) DEZE REIS IS VOLZET !!!

Beleef een prachtige wandelvakantie in de bergen van het Paznauntal, in het zuidwesten van Tirol.Hetzij sportief, uitdagend of veeleer gemakkelijk vakantiegangers vinden in Kappl  een grote keuze aan fantastische wandelwegen. Wandelvrienden, die ook graag lekker eten, zijn bij Hotel Sunshine op het juiste adres. Een bezoek in de Tiroolse almhutten in de bergen rondom Kappl is altijd een belevenis. Berguitzicht en Tiroolse keuken zijn de mooiste beloning voor de moeite van de beklimming.