WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
Alle vliegtuigvakanties worden in samenwerking met JETAIRCENTER georganiseerd.  

La Gomera (18.11 tem 25.11.2016)

La Gomera is van de Canarische Eilanden het ruige en nog weinig bezochte wandeleiland.  Het toerisme is er dan ook nog kleinschalig.  De vegetatie is afwisselend en fascinerend, met vochtige nevelwouden aan de noordkant en een woestijnachtige vegetatie aan de droge zuidkant.
Het landschap is groots, met diepe kloven, imposante basaltpieken en steile kliffen.
Tijdens deze vakantie verblijft u in HOTEL JARDIN TECINA****

Chalkidiki (14/09 - 21/09/2016)

 

Chalkidiki is een bosrijk schiereiland, vol verborgen schatten en pittoreske dorpjes, gelegen in het noorden van Griekenland!  De middelste landtong ‘Sithonia’ is ‘the place to be’ voor een afwisselende wandelweek in een ongerept stukje natuur!

 

Marbella 4 days Walking (12/10 tem 17/10/2016)

We nodigen U uit, om samen met andere leden van Wandelsport Vlaanderen vzw en wandelaars uit de hele wereld, de onbekende kanten van Marbella te ontdekken tijdens de " Marbella 4 days Walking "!

Wandelaars kunnen kiezen voor de route van 4 keer  20 of 30 kilometer.  De start is elke dag tussen 9 en 9.30 uur en de wandelaars moeten zich voor 17 uur terug melden. Op zondag 16 oktober gaat het laatste deel van de route over de Via Gladiolo terug naar Las Terrazas del Puerto Deportivo.  Mensen die alle 4 dagen hebben gewandeld ontvangen daar een medaille.

Kappl (11/09 - 18/09/2016) DEZE REIS IS VOLZET !!!

Beleef een prachtige wandelvakantie in de bergen van het Paznauntal, in het zuidwesten van Tirol.Hetzij sportief, uitdagend of veeleer gemakkelijk vakantiegangers vinden in Kappl  een grote keuze aan fantastische wandelwegen. Wandelvrienden, die ook graag lekker eten, zijn bij Hotel Sunshine op het juiste adres. Een bezoek in de Tiroolse almhutten in de bergen rondom Kappl is altijd een belevenis. Berguitzicht en Tiroolse keuken zijn de mooiste beloning voor de moeite van de beklimming.