WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
Alle vliegtuigvakanties worden in samenwerking met JETAIRCENTER georganiseerd.  

Costa Blanca (12.03.2017 tem 19.03.2017)

Ontdek het adembenemende landschap in het authentieke achterland van de Costa Blanca tijdens een 8-daagse wandelvakantie! De schitterende natuur, een verborgen schat van goed onderhouden wandel- en muildierpaden, een mild klimaat, een heerlijke gastronomie.  Dat zijn genoeg redenen om dit fantastische wandelgebied te komen verkennen!  Tijdens deze wandelvakantie verblijft u in Hotel Cap Negret**** in Altea.

La Gomera (18.11 tem 25.11.2016)

La Gomera is van de Canarische Eilanden het ruige en nog weinig bezochte wandeleiland.  Het toerisme is er dan ook nog kleinschalig.  De vegetatie is afwisselend en fascinerend, met vochtige nevelwouden aan de noordkant en een woestijnachtige vegetatie aan de droge zuidkant.
Het landschap is groots, met diepe kloven, imposante basaltpieken en steile kliffen.
Tijdens deze vakantie verblijft u in HOTEL JARDIN TECINA****

Kappl (11/09 - 18/09/2016) DEZE REIS IS VOLZET !!!

Beleef een prachtige wandelvakantie in de bergen van het Paznauntal, in het zuidwesten van Tirol.Hetzij sportief, uitdagend of veeleer gemakkelijk vakantiegangers vinden in Kappl  een grote keuze aan fantastische wandelwegen. Wandelvrienden, die ook graag lekker eten, zijn bij Hotel Sunshine op het juiste adres. Een bezoek in de Tiroolse almhutten in de bergen rondom Kappl is altijd een belevenis. Berguitzicht en Tiroolse keuken zijn de mooiste beloning voor de moeite van de beklimming.