WalkOn-wandelcriterium

WalkOn, stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is het engagement dat we met zijn allen aangaan. De komende jaren wordt bovenal ingezet op natuur- en milieuzorg, active ageing, integratie van andersvaliden en jonge gezinnen , solidariteit onder elkaar. 

Door je deelname aan het WalkOn-wandelcriterium 2017 steun je het kinderbrandwondenfonds. 

Hoe werkt het - reglement

Het WalkOn wandelcriterium 2017 omvat 31 kwaliteitsvolle en kindvriendelijke Wandelsport Vlaanderen organisaties.  De participerende wandelverenigingen staan € 0,10/deelnemer af voor het Kinderbrandwondenfonds. 

Je kan zelf je steentje bijdragen, door enerzijds deel te nemen aan het WalkOn wandelcriterium. Anderzijds kan je via een vrije donatie op de wandelorganisaties de hartenwens van de kinderen waarmaken. 

Door je deelname aan het WalkOn wandelcriterium maak je kans op een aantal waardevolle prijzen. Hierbij tref je alle voorwaarden en het reglement. 

Engageer je voor het goede doel

Engageer je voor het " Kinderbrandwondenfonds ", het nazorg- en onderzoekscentrum voor brandwonden en littekens bij kinderen. Ga wandelen en laat je hart spreken! 

Tijdens het WalkOn wandelcriterium kunnen kleine en grote wandelavonturiers zich uitleven op het Kinderbrandwondenfonds Kidspad van 4 à 6km. Een kindvriendelijke zoek- en doewandeling vol tips en tricks rond brandveiligheid en preventie.  Kinderen -12 jaar nemen GRATIS (*) deel en ontvangen na hun wandelavontuur een leuke gadget.  

* op een beperkt aantal organisaties wordt een deelnamebijdrage gevraagd

Agenda WalkOn-wandelcriterium

Tussen 22 januari en 30 december 2017 kan je zelf je steentje bijdragen aan WalkOn.  Het wandelcriterium bundelt 31 topwandelingen, waarbij volop de kaart van een kind- en gezinsvriendelijke wandel- en belevingsactiviteit wordt getrokken. De participerende wandelclubs staan daarenboven € 0,10/deelnemer af voor het Kinderbrandwondenfonds. Via een vrije donatie kan je de hartenwens van de kinderen waarmaken. Stap mee tijdens WalkOn. 

Ol Fosse d'Outh wandelclassics 2018

Onbezorgd genieten, wandelen en beleven voor jong en minder jong op de Ol Fosse d'Outh wandelclassics te Houffalize.

Wandel van vrijdag 24 tot en met  zondag 26 augustus 2018 mee in hartje Ardennen. Twee dagen lang volop wandel- en belevingsplezier met telkens andere wandelomlopen.  Op zaterdag stappen we richting Bernistap , zondag staat de omgeving van de bekende Brouwerij d'Achouffe centraal. Overdag is er kinderanimatie voorzien met kidsdance, schminken , ballonplooien i.s.m. Wally Rocking. Zaterdagavond is er muzikale ambiance met een blarenbal.

BOEK NU je wandelweekend met deelname aan de Ol Fosse d'Outh Wandelclassics