LID WORDEN

Ben je ook zo verzot op wandelen en kan je ook zo intens genieten van die gezonde buitenlucht? Word dan snel lid van een wandelclub of rechtstreeks bij Wandelsport Vlaanderen vzw en ontdek de vele voordelen die zo'n lidmaatschap te bieden heeft. 

Lid worden van een wandelclub

Ben je nog geen lid van een wandelclub en wil je graag kennismaken met de georganiseerde wandelsport? Ga dan snel naar de pagina ‘onze clubs’ en zoek een wandelclub naar keuze. Neem contact op met de secretaris van de wandelclub of ga wandelen op één van hun organisaties. Ze helpen je graag verder met je aansluiting. Word je lid van een wandelclub dan word je ook automatisch lid van Wandelsport Vlaanderen vzw. Je profiteert dan niet alleen van het complete aanbod van jouw vereniging, maar ook van alle voordelen die onze individuele leden hebben. 

Lid worden rechtstreeks bij de federatie

Wil je liever rechtstreeks aansluiten bij Wandelsport Vlaanderen vzw, dat kan ook als federatielid. Lidmaatschap kost 30 euro per jaar voor het 1ste gezinslid, 20 euro voor het 2de  gezinslid en vanaf het 3de gezinslid betaal je 10 euro. Het lidmaatschap loopt telkens tot het eind van het jaar. Wanneer er minimaal 2 personen samen inschrijven, ontvang je de wandelkalender 'Walking in Belgium' gratis in de bus. Twijfel dus niet langer en geniet als federatielid mee van tal van voordelen. Als je lid wordt tussen 1 augustus 2017 en 30 september 2017 blijft je automatisch lid tot 31 december 2018.

Welke voordelen heb je allemaal als je lid wordt van Wandelsport Vlaanderen vzw?

  • Je krijgt een gepersonaliseerde lidkaart van Wandelsport Vlaanderen vzw waardoor je op bijna elke wandeltocht waar je aan deelneemt, minimum een korting van €0.40 krijgt op de officiële inschrijvingsprijs.
  • Bovendien ben je door deze lidkaart ook steeds verzekerd tijdens de uitoefening van alle wandelactiviteiten. 
  • Per adres ontvang je een gratis abonnement op het federatietijdschrift ''Walking in Belgium'. Een jaarabonnement kost anders 15 euro. 
  • Je krijgt een serieuze korting bij aankoop van de wandelkalender 'Walking in Belgium'
  • In de webwinkel van Wandelsport Vlaanderen vzw kan je tegen gunstig tarief leuke wandelgadgets aankopen. Je geniet bovendien steeds van extra voordelen, of extra kortingen op de producten of diensten die de federatie, of haar partners, aanbieden. 
  • Op vertoon van je lidkaart 2017 geeft partner Brantano 10% (*) korting op zijn volledige collectie, uitgezonderd tijdens de sperperiodes.                                        

* Korting geldig in alle Brantano-winkels op de volledige collectie van 10/11/2016 tem 30/11/2017 op vertoon van je lidkaart. Korting wordt niet terugbetaald in contanten of cadeaubonnen. Niet geldig bij aankoop van cadeaubonnen. Deze korting is niet cumuleerbaar met dezelfde of andere acties en niet geldig tijdens de sperperiodes. (van 03/12/2016 t/m 02/01/2017 en van 01/06/2017 t/m 30/06/2017)

Sportvoordeel mutualiteit

Ben je aangesloten bij een wandelclub van Wandelsport Vlaanderen vzw of als federatielid van Wandelsport Vlaanderen vzw, dan heb je recht op een jaarlijkse tegemoetkoming van je mutualiteit. Wat moet je precies hiervoor doen: 

  • Print het terugbetalingsformulier (sportvoordeel) van uw mutualiteit of vraag het aan in je plaatselijk ziekenfondskantoor
  • Indien aangesloten bij een wandelclub, laat je je wandelclub het terugbetalingsformulier invullen
  • Indien aangesloten als federatielid, stuur het formulier terug naar het secretariaat in Maldegem of Hasselt. 
  • Bezorg het ingevulde formulier terug aan je ziekenfondskantoor

Download hieronder het terugbetalingsformulier van je mutualiteit.