WANDELBOEKJE

Wie regelmatig wandelt en graag, kan via Wandelsport Vlaanderen vzw in het bezit komen van een 'wandelboekje', een soort dagboek voor de wandelaar. Daarin kan worden bijgehouden waar en hoeveel kilometers er werden gewandeld. Op het einde van de wandeltocht krijg je een stempel in je wandelboekje en veelal voorziet de organisatie tegen aankoop, een mooie sticker behorende bij de gelopen tocht. De wandelaar kan er zijn belevenissen in noteren. Wil jij ook je eigen wandelboekje ? Deze kunnen bekomen worden op menig wandeltocht van Wandelsport Vlaanderen of bij uw eigen clubsecretaris. 

Naast het papieren wandelboekje, bestaat er ook een elektronische versie. Ook hier kunnen de wandelervaringen in genoteerd worden: routebeschrijving, afstand en duur, weersomstandigheden. Het elektronisch wandelboekje berekent een totaal van je afstanden en een totaal per jaar. Een aantal statistieken worden automatisch aangemaakt.

OPGELET : ondanks aankondiging in het nieuwe nummer van Walking Magazine loopt de lancering van onze vernieuwde versie  enige vertraging op. Hierdoor kan uw aanvraag voor activering van een login account momenteel niet goedgekeurd worden.  Onze excuses voor dit vervelend oponthoud.  

INLOGGEN

U kan nog steeds inloggen via www.wandelboekje.be 

OPGELET : ondanks aankondiging in het nieuwe nummer van Walking Magazine loopt de lancering van onze vernieuwde versie  enige vertraging op. Hierdoor kan uw aanvraag voor activering van een login account niet goedgekeurd worden.  Onze excuses voor dit vervelend oponthoud.