WANDELEN IN VLAANDEREN, 

DAN ZIT JE BIJ WANDELSPORT VLAANDEREN GOED! 

WANDEL MET ONS MEE OP DE TIJDELIJKE COVID-PARCOURSEN!

Welkom op de website van Wandelsport Vlaanderen vzw! 
Wandelsport Vlaanderen vzw verenigt als erkende sportfederatie 325 Vlaamse wandelclubs en ruim 62.000 aangesloten leden. Onze wandelclubs staan jaarlijks garant voor zo'n 1400 wandelorganisaties, goed voor 1.500.000 deelnames. Ben jij ook zo verzot op wandelen? Kom gerust eens wandelen op één van onze organisaties. Voor het volledige aanbod van officiële wandeltochten kan je in normale tijden terecht op onze wandelkalender 'Walking in Belgium'. 

Als alternatief bieden onze aangesloten wandelclubs momenteel tijdelijk bewegwijzerde wandelomlopen aan. Een volledig overzicht van deze wandelingen tref je op www.wandelblog.com

Zet Sport niet langer op de reservebank

58 Vlaamse sportfederaties, 20.000 sportclubs en 1,4 miljoen sporters lanceren open brief aan Overlegcomité en GEMS: "Zet sport niet langer op de reservebank". Beste leden van het ...

58 Vlaamse sportfederaties, 20.000 sportclubs en 1,4 miljoen sporters lanceren open brief aan Overlegcomité en GEMS: "Zet sport niet langer op de reservebank".

Beste leden van het Overlegcomité,

Beste experten,

De sportclubs en -federaties zitten op hun tandvlees. Leden haken af, eisen hun lidgeld terug of willen volgend seizoen geen lidgeld meer betalen. Een deel van de 300.000 vrijwilligers, de broodnodige helpende handen die onze clubs draaiende houden, zegt zijn of haar geliefde club vaarwel. Scheidsrechters en trainers stellen hun eigen jarenlange engagement in vraag. We vragen op het volgende Overlegcomité een belangrijke houvast voor de 20.000 Vlaamse sportclubs en 1,4 miljoen sportende Vlamingen. Haal ons eindelijk van de reservebank. Een exitplan voor corona is niet compleet zonder een prominente plaats voor sport.

Collectieve mentale dip

Elke dag of week een vaste sportafspraak geeft mensen een fysieke én mentale boost. Maar wetenschappelijk onderzoek van de KU Leuven, UGent en VUB naar de impact van corona op ons welzijn, is duidelijk: 55% van de jongeren sport of beweegt minder sinds de start van de pandemie. 75% van de sporters mist zijn of haar oorspronkelijk sportgedrag, met als voornaamste redenen het sociaal contact, de manier waarop er gesport kan worden, en de gezelligheid. Niet kunnen sporten in groepsverband zorgt voor de collectieve mentale dip waar we ons nu in bevinden.

We begrijpen dat jullie andere sectoren belangrijker vinden in de relance. Ook wij gaan graag terug een pint drinken op het terras of een voorstelling bijwonen in het theater. Maar sporten zorgt toch ook voor heel wat voordelen voor de maatschappij? Het Britse Journal of Sports Medicine zette het enkele weken geleden nog extra in de verf: covid-patiënten die niet of nauwelijks sport beoefenden, lopen een veel groter risico om opgenomen te worden in het ziekenhuis. Ze belanden ook vaker op intensieve zorgen en de kans dat ze sterven ligt gevoelig hoger. Ook onze eigen Steven Van Gucht trok vorige week aan de alarmbel in de kranten: “Patiënten die tijdens de derde golf in het ziekenhuis belanden, zijn jonger en kampen vaker met overgewicht”, luidden de koppen.

Waarop wachten jullie dan nog? Waarom blijven jullie de sportsector stiefmoederlijk behandelen? Waarom komen wij helemaal achteraan in de rij van sectoren die mogen heropenen? Wij willen en kunnen een belangrijk deel van de oplossing zijn.

De sportsector heeft een duidelijk plan klaar om herop te starten. Eén dat niet alleen unaniem gedragen wordt door alle sportfederaties en clubs in ons land, maar dat ook de virologen afklopten en gesteund wordt door de Vereniging van sport- en keuringsartsen en Gezond Sporten Vlaanderen. De experten zijn het met ons eens: voor tennis, kajak, paardrijden, golf, zeilen en vele andere buitensporten zouden we opnieuw veilig en voor alle leeftijden wedstrijden kunnen organiseren. En ook voor indoorsporten zoals badminton, de vechtsporten, fitness en volleybal zijn perfect contactloze trainingen mogelijk. De clubs wachten tot jullie eindelijk een duidelijke beslissing nemen over de concrete richtlijnen en ventilatienormen die ze moeten volgen.

Kleine lesjes van het leven

Vergeet ook niet dat kinderen, jongeren én volwassenen in hun sportclub de kleine lesjes van het leven leren: verantwoordelijkheid opnemen, samen werken naar een doel, strategisch denken, leren winnen en verliezen. Dat soort onderwijs krijg je niet zomaar in een cursus op school, maar is een noodzakelijke aanvulling op de vaardigheden die in de klas ontwikkeld worden.

We vragen ons af waarom de politieke actoren 1,4 miljoen Vlamingen al sinds het overlegcomité op 5 februari - ondertussen 3 maanden en 7 overlegcomités geleden - telkens opnieuw teleurstellen. Het voelt alsof we tijdens de coronaversoepelingen van het veld gestuurd zijn, zonder dat we een kans kregen om ons tussen de lijnen te bewijzen. Onze oproep is duidelijk: via een opstart van alle outdoorsporten voor alle leeftijden, van alle competities buiten en een duidelijk perspectief voor de indoorsporten, willen wij actief deelnemen aan de relance.

Ondertekend door:

Gezond Sporten Vlaanderen
Vereniging van Sport- en Keuringsartsen
Risicovechtsportplatform Fitnessbe.Vlaanderen

En 58 sportfederaties:

Vlaamse Sportfederatie
Badminton Vlaanderen
Basketbal Vlaanderen
Boogsport Vlaanderen Vzw
Cricket Vlaanderen Vzw
Cycling Vlaanderen Vzw
Danssport Vlaanderen Vzw
Federatie van Amateurs Motorcrossbonden van Vlaanderen vzw
FROS Multisport Vlaanderen Vzw
Gezinssport Vlaanderen Vzw
Golf Vlaanderen
Gymfed
Judo Vlaanderen
KAVVV & FEDES Vzw
Klim- En Bergsportfederatie Vzw
Koninklijke Belgische Korfbalbond - Vlaamse Liga - Vzw
Landelijke Rijverenigingen Vzw
Motorsport Vlaanderen Vzw
OKRA-SPORT + Vzw
Orienteering Vlaanderen Vzw
Paardensport Vlaanderen Vzw
Parantee-Psylos
Peddelsport Vlaanderen
Rugby Vlaanderen Vzw
Skate Vlaanderen
Sneeuwsport Vlaanderen Vzw
Sporta-Federatie Vzw
Sportievak Vzw
Squash Vlaanderen Vzw
S-Sport // Recreas Vzw
Taekwondo Vlaanderen
Tennis Vlaanderen Vzw
Triatlon Vlaanderen vzw
Vlaamse Atletiekliga Vzw
Vlaamse Baseball En Softball Liga Vzw
Vlaamse Boogsport Federatie ""Liggende Wip"" vzw""
Vlaamse Handbal Vereniging Vzw
Vlaamse Hockey Liga Vzw
Vlaamse Ju-Jitsu Federatie Vzw
Vlaamse Karate Federatie Vzw
Vlaamse Kickboks, Muaythai En Mixed Martial Arts Organisatie Vzw
Vlaamse Organisatie Voor Internationale Volkssporten Vzw
Vlaamse Reddingsfederatie Vzw
Vlaamse Roeiliga
Vlaamse Schaatsunie Vzw
Vlaamse Schermbond Vzw
Vlaamse Schietsportkoepel Vzw
Vlaamse Tafeltennisliga Vzw
Vlaamse Traditionele Sporten Vzw
Vlaamse Vechtsport Associatie Vzw
Vlaamse Wielrijdersbond vzw
Vlaamse Wushu Federatie vzw
Vlaamse Zwemfederatie Vzw
Voetbal Vlaanderen Vzw
Volley Vlaanderen Vzw
Wandelsport Vlaanderen Vzw
Waterski & Wakeboard Vlaanderen Vzw
Wind En Watersport Vlaanderen Vzw

Lees meer

Lees minder

Vlaanderen Wandelt Lokaal verplaatst naar 27 juni 2021

walking-magazine

De laatste zondag van april bindt iedere wandelaar traditioneel zijn stapschoenen aan voor VLAANDEREN WANDELT.  Ondanks we hoopten op een klein beetje licht aan het einde van de tunnel, ziet het bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw zich door de toenemende Covid-cijfers genoodzaakt de organisatie uit te stellen naar een latere datum. 

Daarom zal VLAANDEREN WANDELT LOKAAL NIET doorgaan op 25 april  MAAR op zondag 27 juni 2021.

De organisatie zal doorgaan onder het motto #iedereenwandelt. Het concept is heel eenvoudig. Vlaanderen op zondag 27 juni a.s. massaal aan het wandelen krijgen bij al onze plaatselijke wandelclubs. Vanuit meer dan 100 steden/gemeenten wordt een lokale wandelactiviteit opgezet, waarbij iedereen met volle teugen de schoonheid van hun eigen achtertuin kan (her)ontdekken. 

Het volledige wandelaanbod en alle +100 wandel pop-ups vind je op www.walkinginbelgium.be

Meer informatie vind je op www.vlaanderenwandelt.be

RECENT WANDELNIEUWS

COVID-maatregelen geldig vanaf 08.05.2021

Ons baserend op het laatste Overleg Comité blijven de meeste maatregelen voor sport zoals aangekondigd op 22 maart gelijk. We volgen nieuwe informatie vanuit het federale niveau (federaal MB, f ...

Ons baserend op het laatste Overleg Comité blijven de meeste maatregelen voor sport zoals aangekondigd op 22 maart gelijk. We volgen nieuwe informatie vanuit het federale niveau (federaal MB, federale FAQ) op de voet en zorgen voor een eventuele update van deze basisregels van zodra deze info beschikbaar is.

Vanaf 8 mei gelden volgende maatregelen voor de leden, wandelclubs en wandelgroepen aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw

♦ Een volledig overzicht van officiele wandelorganisaties vind je op www.walkinginbelgium.be  Per dag en per organisatie staat duidelijk aangegeven of de organisatie doorgaat, gewijzigd werd of geannuleerd. 
Wandelen in groep en recreatieve wandelactiviteiten in niet-georganiseerd verband zijn toegestaan in groepjes van max. 10 personen (inclusief een eventuele wandelcoach/wandelbegeleider). Tijdens het wandelen dient de afstandsregel van 1.5 m ten alle tijde gerespecteerd. Outdoor wandelactiviteiten in georganiseerd verband , zijn toegestaan in groepjes van max. 25 personen, met contact en exclusief begeleiders. Ik hier moeten de regels van het samenscholingsverbod strikt worden nageleefd. De club is verantwoordelijk om hierop toe te zien
Tijdelijke COVID-parcoursen blijven TOEGESTAAN. Hier is iedere vorm van catering, sampling onderweg en afstempeling van wandelboekjes VERBODEN.  Al deze tochten, mooi gerangschikt volgens provincie en volgens (eerste) einddatum kan je terugvinden op www.wandelblog.com

In het belang van iedereen rekenen we op jullie medewerking om deze maatregelen STRIKT na te leven. Hou er de moed in ... en blijf vooral WANDELEN. Trek er ALLEEN op uit en geniet van de ontluikende lente landschappen. 

Is uw lidmaatschap 2021 al vernieuwd of ben je nog geen lid van een wandelclub?  Bekijk hier alle voordelen en geniet van onze wandelverzekering in zowel binnen- als buitenland.   PS: leden die hun lidmaatschap 2021 NIET verlengden tegen de uitsterste datum van 31/12/2020 zijn NIET MEER VERZEKERD!  Hou hier absoluut rekening mee!

#iedereenwandelt #wandelen #wandelsportvlaanderen #eenhartvoorwandelen

Namens het Bestuursorgaan van Wandelsport Vlaanderen vzw

 

Lees meer

Lees minder

Join the Hiking Family!

Ondanks het COVID-19 virus momenteel ons leven beïnvloedt, is er ook een gunstig effect. We kunnen niet ontkennen dat we met ons allen de laatste maanden en weken massaal het wandelen (her)ontdek ...

Ondanks het COVID-19 virus momenteel ons leven beïnvloedt, is er ook een gunstig effect. We kunnen niet ontkennen dat we met ons allen de laatste maanden en weken massaal het wandelen (her)ontdekten. 

Wandelen wint nog dagelijks aan belangstelling. Ons hoofddoel is elkeen aan het bewegen = wandelen te brengen. Met je vrienden, je gezin of in je eentje maakt niet uit. Wandelen heeft niet alleen een helend effect voor je gezondheid. Dank zij de talrijke bepijlde wandelactiviteiten over het hele landsgedeelte kom je onbezorgd op unieke plekjes. Vaak plaatsen waar je het bestaan niet van kent, zelfs heel dichtbij in je eigen buurt. Je hoeft enkel de signalisatie te volgen. Wandelen als lid van Wandelsport Vlaanderen vzw heeft hierbij de vrijheid om zelf te bepalen hoe dikwijls en waar je gaat stappen. Dit allemaal zonder verplichtingen!

Gezondheid, ontdekken en vrijheid zijn niet de enige voordelen. Als lid van Wandelsport Vlaanderen vzw ben je steeds 24/24 en 7/7 verzekerd tijdens al je wandelactiviteiten in binnen- en buitenland. Daarnaast geniet je van een korting op de georganiseerde wandeltochten, ontvang je gratis het federatietijdschrift "Walking Magazine" en talrijke extra voordelen op diensten of producten van onze wandelsportfederatie en onze partners. 

Ongeacht of je lid wordt bij een plaatselijke wandelclub of rechtstreeks bij de federatie. Met de campagne Join the Hiking Family - Word lid haal je nog een extra voordeel! 

Kijk snel op onze website en doe je voordeel! 

Lees meer

Lees minder

Western Front Trail - Epic Walk

De Via Sacra - Western Front Way loopt maar liefst 1.000km langs No Man's land en de Westerse frontlijn. Vertrekkend vanuit Nieuwpoort tot aan Pfetterhouse aan de Frans-Zwitserse grens i ...

De Via Sacra - Western Front Way loopt maar liefst 1.000km langs No Man's land en de Westerse frontlijn. Vertrekkend vanuit Nieuwpoort tot aan Pfetterhouse aan de Frans-Zwitserse grens is het daarmee de langste wandelroute in Noordwest-Europa. De eerste 95km loopt over Vlaamse bodem en verbindt Nieuwpoort met Diksmuide, Ieper en tenslotte Mesen. 
 
In navolging van de Western Front Way organiseert Wandelsport Vlaanderen vzw op zaterdag 18 september 2021 een nieuwe langeafstandswandelroute: de WESTERN FRONT TRAIL. Het is een epische trailwalk van 85, 60 of 35 km langs de voornaamste herdenkingssites uit de Groote Oorlog.  
 
Deelnemen aan de Western Front Trail kan vanaf 1 april a.s. enkel via voorinschrijving op www.westernfronttrail.be
 

Lees meer

Lees minder

Walking in Belgium 2021

Walking in Belgium is dé meeste complete wandelkalender bij uitstek! Dit boek telt meer dan 1.700 wandeltochten over heel België en is zowat dé belangrijkste wandelgids voor alle wa ...

Walking in Belgium is dé meeste complete wandelkalender bij uitstek! Dit boek telt meer dan 1.700 wandeltochten over heel België en is zowat dé belangrijkste wandelgids voor alle wandelrecreanten.
Het bundelt heel wat interessante informatie voor deel te nemen aan de georganiseerde tochten. Datum, startplaats, parcoursbeschrijving, inschrijvingsprijs, afstanden, starturen en veel meer vind je allemaal terug in de Walking in Belgium. De kalender is te koop in diverse boekhandels alsook in de webwinkel van Wandelsport Vlaanderen vzw. Walking in Belgium heeft een oplage van 32.000 exemplaren en wordt jaarlijks uitgegeven. 

* Niets uit deze uitgave mag op welke wijze ook worden verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Alle informatie in " Walking in Belgium  2021" is eigendom van Wandelsport Vlaanderen vzw en ons overgemaakt door de organisatoren en gepubliceerd onder hun verantwoordlijkheid.

Lees meer

Lees minder

Van Start to Walk tot Ultrawandelaar!

Heb je nog nooit een lange afstand gewandeld, maar droom je wel van je eerste wandelmarathon of 100 km? Geen probleem, Wandelsport Vlaanderen vzw helpt je met plezier op weg! 

We werkten trainingsschema’s uit Start to Walk 5 en 10 km en voor de lange afstandswandelaars zijn er schema’s van 42 en 100 km. De 5 en 10 km bouwen op in 10 weken, de marathon in 20 weken en de 100 km in 24 weken. Wil je je beoogde kilometers op een veilige manier opbouwen?  Maak dan gebruik van onze trainingsschema's. Er hoort ook een trainingsgids bij vol tips en tricks om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je volgende wandeluitdaging. 

De trainingschema's vind je op www.trailwalk.be 

Red borsten met je benen, de Roze Mars

Wandelsport Vlaanderen wil graag aandacht schenken aan het belang van voldoende lichaamsbeweging. De Roze Mars, een initiatief van Pink Ribbon, sluit daar perfect bij aan. Het is geen typisch wandelevenement dat op één dag plaatsvindt, maar een engagement dat je voor een hele maand aangaat, en waar je vanop eender welke locatie aan kan meedoen. Ga de uitdaging aan en zet de hele maand mei dagelijks 10.000 stappen voor het goede doel. Red borsten met je benen door je als individu, team of bedrijf te registreren voor de 3de editie van De Roze Mars!

Stap jij, samen met Pink Ribbon en Ella Leyers, mee in de strijd tegen borstkanker en voor meer lichaamsbeweging? Schrijf je in via www.derozemars.be.

Samen met LOWA, de dagelijkse stap naar wandelen

Samen met LOWA gaan we een unieke samenwerking aan! Al meer dan 90 jaar staat LOWA garant voor de beste pasvorm, optimaal comfort en de hoogste kwaliteit.  LOWA leeft met en van de natuur! Duu ...

Samen met LOWA gaan we een unieke samenwerking aan!

Al meer dan 90 jaar staat LOWA garant voor de beste pasvorm, optimaal comfort en de hoogste kwaliteit.  LOWA leeft met en van de natuur! Duurzaamheid van de materialen, maar ook aandacht voor het milieu en gezondheid staan er hoog aangeschreven. 

Juist daarom zetten wij samen de dagelijkse stap naar wandelen op onze agenda!

Meer info vind je hier

Lees meer

Lees minder

The Sunny Kind of Coffee by Ray & Jules

Wandelsport Vlaanderen vindt bondgenoot in Ray & Jules Koffie Samen met jou willen we zo dag na dag streven naar een betere wereld. Waar duurzaamheid en genieten van de natuur centraal sta ...

Wandelsport Vlaanderen vindt bondgenoot in Ray & Jules Koffie

Samen met jou willen we zo dag na dag streven naar een betere wereld. Waar duurzaamheid en genieten van de natuur centraal staan. Wat is er beter dan je dag aan te vatten met een heerlijke koffie, traag geroosterd op zonne-energie?

Om onze samenwerking te vieren profiteer je nu van € 12,50 korting en gratis levering op een heerlijk proefpakket Ray & Jules koffie.
Per verkoop schenkt Ray & Jules een bijdrage aan Wandelsport Vlaanderen vzw, een deel hiervan besteden we samen aan duurzame projecten. Helpen jullie graag mee om ons ambitieus doel te behalen?

Je proefpakket bestellen kan via https://bit.ly/3dHx0KM

Geniet ervan!
 

Lees meer

Lees minder

Word lid van onze FB-community

Beste leden we missen jullie keihard op de wandelorganisaties! Ondanks het organiseren van tijdelijke COVID-parcoursen.  Maar we hebben ook leuk nieuws. Naast www.wandelblog.com, het wand ...

Beste leden we missen jullie keihard op de wandelorganisaties! Ondanks het organiseren van tijdelijke COVID-parcoursen. 

Maar we hebben ook leuk nieuws. Naast www.wandelblog.com, het wandelportaal met informatie over wandelevents, toeristische wandelexcursies en tips voor het aanschaffen van je uitrusting en de beste wandelkleding kan je voortaan ook terecht op onze FB-community groep. voor nog meer wandelinspiratie. 

Een vrij toegankelijk portaal voor iedereen die graag gaat wandelen en het leuk vindt om dit te delen met anderen. Bedoeling is dat jullie allen actief bijdragen. Deel je leuke wandelmomenten met ons aan de hand van jullie foto's of een toffe tekst. Inspireren en laten inspireren is de boodschap.

Jullie moesten allang lid zijn van de Wandelblog community groep. Komaan ... let's do this together.

#iedereenwandelt #wandelen 

#keeponwalking #wanderlust

Lees meer

Lees minder

walking-magazine

walking-magazine

walking-magazine

Cursus Initiator Wandelen

Ben jij ook een fervent wandelaar en geboeid door deze mooie sport? Wil jij graag een expert worden in de wandelsport? Of heb je interesse om in de toekomst een wandelgroep te begeleiden of wandelinit ...

Ben jij ook een fervent wandelaar en geboeid door deze mooie sport? Wil jij graag een expert worden in de wandelsport? Of heb je interesse om in de toekomst een wandelgroep te begeleiden of wandelinitiaties te geven? Dan is de cursus Initiator Wandelen in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool zeker iets voor jou!

Vanaf 4 september 2021 staat er een opleiding gepland Herentals.  De opleiding omvat 62 lesuren en bestaat telkens uit 4 modules. Tijdens deze opleidingen leer je groepen begeleiden, veilig en gezond sporten, EHBO, werken met kaart en kompas, maar ook met de wandel-gps,....

Een flinke portie bagage waar je direct in de praktijk mee aan de slag kan! Heb je interesse? 

Meer info over de inhoud van de cursus vind je HIER.  Inschrijven voor de opleiding kan via www.sport.vlaanderen/vts

 

Lees meer

Lees minder

Ga de wandelchallenge aan!?

Zin om in 2021 je wandelgrenzen te verleggen?  Ga de Challenge aan om minstens een afstand van 42 km, of misschien zelfs een afstand boven de 100 km te wandelen. Binnen Wandelsport Vlaanderen ...

Zin om in 2021 je wandelgrenzen te verleggen? 

Ga de Challenge aan om minstens een afstand van 42 km, of misschien zelfs een afstand boven de 100 km te wandelen. Binnen Wandelsport Vlaanderen vzw kennen we deze challenges ook als langeafstandswandelingen. Onze wandelclubs organiseren samen meer dan honderd langeafstanden per jaar.  Deze challenges worden volledig bewegwijzerd en onderweg zijn rust- en/of bevoorradingszones voorzien. Inschrijven is de boodschap en je kan meteen je wandelchallenge aangaan!

Om makkelijk de weg te vinden naar je volgende wandeluitdaging, werden alle CHALLENGES gebundeld in een handige kalender.  Je kan deze downloaden via HIER 

Lees meer

Lees minder

Ontdek ons mooi aanbod wandelkledij

Wist je dat de webshop van Wandelsport Vlaanderen vzw een mooi aanbod aan wandelkledij heeft? Ga op ontdekking in de natuur en geniet van je wandelingen, maar shop veilig online! De wandelwebshop is 2 ...

Wist je dat de webshop van Wandelsport Vlaanderen vzw een mooi aanbod aan wandelkledij heeft? Ga op ontdekking in de natuur en geniet van je wandelingen, maar shop veilig online! De wandelwebshop is 24/7 open en je kan steeds gratis retourneren binnen de 14 dagen. 

Op de wandelwebshop vind je steeds een mooi gamma aan wandelkledij: wachterdichte en ademende regenjassen, winddichte softshells, warme fleeces.  Als lid van Wandelsport Vlaanderen geniet je daarenboven van een extra korting! 

Ontdek nu ons aanbod via www.wandelwebshop.be

Lees meer

Lees minder

Registreer je wandelingen

Registreer je nu helemaal gratis voor het elektronisch wandelboekje van Wandelsport Vlaanderen vzw. Dankzij deze tool kan je al je wandelingen online bijhouden, net zoals een soort dagboek.  J ...

Registreer je nu helemaal gratis voor het elektronisch wandelboekje van Wandelsport Vlaanderen vzw. Dankzij deze tool kan je al je wandelingen online bijhouden, net zoals een soort dagboek. 

Je kan je profiel/boekje personaliseren met een leuke foto voor een eigen uitstraling. Met het wandelboekje kan je bijhouden waar, wanneer en hoeveel kilometers je gewandeld hebt bij ‘mijn wandelingen’. Je kan ook je wandelervaringen noteren zoals een korte routebeschrijving of de weersomstandigheden. Je persoonlijke statistieken worden automatisch aangemaakt. Zo heb je makkelijk een overzicht van je totaal aantal kilometers, aantal wandeluren en aantal tochten bij de hand.

Klik HIER om je te registreren! 

Lees meer

Lees minder