Zinal (28/08 tem 05/09/2018) VOLZET !

Vakantie voor genieters, stappers en wandelaars

Wandelsport Vlaanderen vzw stelt aan alle clubs en leden een wandelvakantie in Zinal voor.

Wandel langs hoge bergtoppen en prachtige meren tijdens deze wandelvakantie in het hartje van Wallis. Deze regio is enorm populair bij elk type wandelaar. Eens de veters van je wandelschoenen geknoopt, zal ook jij ervaren waarom Zinal en omgeving elk jaar opnieuw het hart van menig wandeltoerist weet te veroveren. De Zwitserse Alpen in het kanton Wallis zijn een zeer leuke bestemming om te wandelen. Samen met een Intersoc-wandelgids kom je langs de uitgestippelde wandelpaden bij berghutten of dalen.

Het Walliser-vakantieoord Zinal ligt op 1670m helemaal achteraan in Val d'Anniviers. Verscholen in het majestueuze berglandschap van vierduizenders Weisshorn, Zinalrothorn, Obergabelhorn en Dent Blanche, is Zinal het vakantieoord bij uitstek voor actieve gezinnen en wandelaars.

Geniet van een VIP-vakantie in het luxe-vakantieoord. Ons hotel in Zinal is rechtstreeks verbonden met het pas gerenoveerde gemeentelijke zwembad en het spa. Ook het hotel les Diablons is recent helemaal vernieuwd. U verblijft in ruime en modern ingerichte kamers. Intersoc ontvangt je in stijl en biedt je een warme thuis om een deugddoende vakantie te beleven. Van 28 augustus tot en met 5 september 2018 kan jij, individueel of in clubverband, deelnemen aan deze vakantie met Intersoc, die ongetwijfeld een echte aanrader is.

Iedere dag kies je uit een brede waaier aan activiteiten en bepaal je zelf waar jij die dag zin in hebt. Er worden dagelijks halve en hele dagwandelingen voorgesteld van verschillende niveaus. De wandelingen worden begeleid door ervaren Intersoc-wandelgidsen. Met de Aximo-pas kan je in Zinal gratis gebruik maken van alle bergbanen en postbussen in de Val d'Anniviers! Uiteraard kunnen we er ook met de Intersoc-bus op uit.

Trek jij er mee op uit? Hier vind je alvast een greep uit het programma.:

 • wandelingen naar de pittoreske dorpjes van Val d'Anniviers
 • een dagwandeling naar Bella Tola - Rothorn, het dak van jouw vakantie op 3025m
 • wandeling langsheen de Torrent de Moulins, een bruisende kolkende bergbeek en de beroemde watermolens van St.Luc
 • mogelijkheid tot deelname aan een tweedaagse trektocht naar de Cabane du Grand Mountet
 • Lac de Moiry - Edelweiss wandeling gaan we via een prachtig bloemenpad op zoek naar de Edelweiss
 • gemakkelijke wandeling door de immense kloof van Illgraben, de Grand Canyon van Wallis
 • een wandeling naar Teinson - Tsoucdanaz met bezoek aan de kaasboerderij

Dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die deze prachtige streek te bieden heeft! Niemand is verplicht het programma te volgen. Wanneer je alleen of met vrienden op pad wil, staan we klaar om jou de nodige informatie te bezorgen. Je kan ook altijd deelnemen aan het Intersoc-excursieprogramma (facultatief).Ter plaatse bestaat altijd de mogelijkheid dat het aangeboden programma dient aangepast te worden ten gevolge van weersomstandigheden en/of andere oorzaken.

Inbegrepen

 • Busreis heen en terug, incl. alle verplaatsingen met de Intersoc-bus ter plaatse, een lunchpakket voor de terugreis en de fooien
 • Verblijf in ALL-IN in Hotel Les Diablons met charmeservice: bagageservice, dagelijks onderhoud van de kamer, handdoekwissel op aanvraag, kleine attentie, elke avond gratis apero en na het avondeten koffie, 's middags en 's avonds gratis wijn in het hotel
 • Een lunchpakket voor dagtochten kan je zelf samenstellen bij het ontbijt
 • Aximopas: gratis gebruik postbus (openbaar streekvervoer) en bergbanen in de Val d'Anniviers
 • Restaurant: alle maaltijden zijn in buffetformule met keuzemenu's
 • Nederlandstalig hotelpersoneel
 • Voel je je op vakantie plots niet lekker? Onze medische service staat je snel bij. Je bent in goede handen en dat is de belangrijkste troef. Niets is immers zo vervelend als je weg moeten zoeken in de medische hulpverlening van een vreemd land.
 • Bijstandsverzekering Mutas (iedere mutualiteit heeft dit)

Betalingen en opstapplaatsen

Alle betalingen gebeuren via Intersoc. Je ontvangt de nodige briefwisseling en reisdocumenten via Intersoc, waaronder het reisverloop met vermelding van de opstapplaats(en). De opstapplaatsen worden later bepaald in functie van de inschrijvingen via uw club en/of individuele leden.

Uiterst soepele annuleringsvoorwaarden

Intersoc hanteert voor jou de meest soepele annuleringsvoorwaarden die je op de reismarkt kan vinden. Mits voorlegging van een geldig medisch attest zal je geen annulatiekost aangerekend worden.

Wij organiseren alles tot in de puntjes

Met Intersoc ben je zeker van je vakantie. Meer nog, we garanderen je dat alles tot in de puntjes geregeld is. Toch nog een vraag? Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar. Intersoc zorgt er voor dat je nergens van hoeft wakker te liggen.

Periode:

 • 28/08 - 05/09/2018

Prijs:

 • € 726 per persoon bij verblijf in een tweepersoonskamer - bij inschrijving voor 1 december 2017
 • € 736 na 01/12/2017 bij verblijf in een tweepersoonskamer
 • € 846 per persoon bij verblijf in een eenpersoonskamer - bij inschrijving voor 1 december 2017
 • € 856 na 01/12/2017 bij verblijf in een eenpersoonskamer

Reis exclusief voor leden Wandelsport Vlaanderen vzw. Nog geen lid ? Neem contact op met het federatie secretariaat

Inschrijven op deze reis:

Deze wandelreis is volzet.

Bijkomende informatie: