VLAANDEREN WANDELT 2020

Bind op zondag 26 april 2020 je stapschoenen aan voor VLAANDEREN WANDELT!

Challenge yourself & je moaten en stap mee tijdens Vlaanderen Wandelt. Deze unieke wandel- en belevingshappening vormt de jaarlijkse afspraak van menig jonge en minder jonge wandelrecreant, de geoefende wandelaar tot fanatieke hiker. Voor de editie 2020 koos Wandelsport Vlaanderen vzw voor Asse & Koksijde-Oostduinkerke als uitvalsbasis. Asse, verrassende en veelzijdige gemeente aan de rand van de Brusselse groene gordel en Koksijde-Oostduinkerke van vissersdorp tot badplaats hebben genoeg troeven in huis om Vlaanderen Wandelt tot een succesrijk wandelevenement te laten uitgroeien.  Maar Vlaanderen Wandelt is veel meer dan een gewone wandeling. We pakken eveneens uit met extra beleving en straffe animatie.

Meer info :  www.vlaanderenwandelt.be

REGIONALE WANDELDAGEN

De regionale wandeldagen staan garant voor een ganse dag wandelen en beleving. Vanuit vijf karaktervolle gaststeden wordt een brede waaier aan wandelmogelijkheden aangeboden. Een uniek wandel- & familie evenement waarbij doorwinterde wandelaars telkens de mooiste en groenrijkste plekjes van de Vlaamse provincies doorkruisen. Kleine en grote avonturiers kunnen zich telkens uitleven op de kortere wandellussen. Voor gezinnen met kinderen -12 jaar wordt de regionale wandeldag een ware ontdekking aan de hand van een 4km lange KIDSwandeling. Een niet te missen wandelevenement , voor elk wat wils. Ook als niet-geoefende wandelaar of fervente sporter bent u er van harte welkom. 

 

Wandelbeurs 2020

Op 26 en 27 september 2020 organiseren we de derde editie van onze Wandelbeurs! De enige wandelbeurs waar enkel wandelen centraal staat!

Kom dus zeker even langs in de Nekkerhal te Mechelen om kennis te maken met de wandelsport en om meer te weten te komen over de wandeltochten die onze wandelclubs jaarlijks voor jou organiseren. Zo vind je gegarandeerd enkele prachtige tochten die bij jou passen. 

Bovenop de wandeltochten van Wandelsport Vlaanderen stellen de exposanten graag hun accommodaties, materialen of wandelbestemmingen aan u voor. Zo ontdek je nieuwe wandelmogelijkheden in binnen- en buitenland of vind je de wandeluitrusting die het best bij jou past. Surf zeker even naar www.wandelbeurs.be voor alle info of voor tickets.