VLAANDEREN WANDELT 2019

Bind op zondag 28 april 2019 je stapschoenen aan voor VLAANDEREN WANDELT!

Rodenbachstad Roeselare - letterlijk en figuurlijk - het kloppende hart van West-Vlaanderen en Aspergegemeente  Puurs/Sint-Amands de parel van Klein-Brabant vormen de gaststeden. Op Vlaanderen Wandelt is er voor elk wat wils: van de wandelrecreant over de geoefende wandelaar tot de fanatieke hiker. Het wordt een wandel- en belevingsevent waarbij alle aspecten van de wandelsport ruim aan bod komen!

Meer info :  www.vlaanderenwandelt.be

REGIONALE WANDELDAGEN

De regionale wandeldagen staan garant voor een ganse dag wandelen en beleving. Vanuit vijf karaktervolle gaststeden wordt een brede waaier aan wandelmogelijkheden aangeboden. Een uniek wandel- & familie evenement waarbij doorwinterde wandelaars telkens de mooiste en groenrijkste plekjes van de Vlaamse provincies doorkruisen. Kleine en grote avonturiers kunnen zich telkens uitleven op de kortere wandellussen. Voor gezinnen met kinderen -12 jaar wordt de regionale wandeldag een ware ontdekking aan de hand van een 4km lange KIDSwandeling. Een niet te missen wandelevenement , voor elk wat wils. Ook als niet-geoefende wandelaar of fervente sporter bent u er van harte welkom. 

 

Wandelbeurs 2019

Op 28 en 29 september 2019 organiseren we de tweede editie van onze Wandelbeurs! De enige wandelbeurs waar enkel wandelen centraal staat!

Kom dus zeker even langs in de Nekkerhal te Mechelen om kennis te maken met de wandelsport en om meer te weten te komen over de wandeltochten die onze wandelclubs jaarlijks voor jou organiseren. Zo vind je gegarandeerd enkele prachtige tochten die bij jou passen. 

Bovenop de wandeltochten van Wandelsport Vlaanderen stellen de exposanten graag hun accommodaties, materialen of wandelbestemmingen aan u voor. Zo ontdek je nieuwe wandelmogelijkheden in binnen- en buitenland of vind je de wandeluitrusting die het best bij jou past. Surf zeker even naar www.wandelbeurs.be voor alle info of voor tickets.