VLAANDEREN WANDELT 2020 - GEANNULEERD

Om de verspreiding van het COVID 19 - Coronavirus zoveel mogelijk in te perken,  zijn we genoodzaakt de organisatie van Vlaanderen Wandelt op zondag 26 april as. te annuleren. 

Deze beslissing werd genomen in samenspraak met de organiserende wandelclub en gemeentelijke instanties. 

De gezondheid van de wandelaars en de medewerkers blijft onze absolute prioriteit. Belangrijkste is momenteel te zorgen voor jezelf en je naasten.

Wandelaars die reeds ingeschreven waren voor de Hike Challenge 50 & 60 km in Koksijde zullen persoonlijk worden gecontacteerd, omtrent de verdere afhandelingen en terugvordering van de betaling. 

Houd de komende weken www.walkinginbelgium.be in het oog voor verdere communicatie rond last minutes en het al of niet doorgaan van de wandelorganisaties.

Van zodra nieuwe maatregelen van til zijn, zullen we niet nahouden u hiervan op de hoogte te brengen. 

We geven alvast afspraak op 25 april 2021. 

 

Meer info :  www.vlaanderenwandelt.be

REGIONALE WANDELDAGEN

De regionale wandeldagen staan garant voor een ganse dag wandelen en beleving. Vanuit vijf karaktervolle gaststeden wordt een brede waaier aan wandelmogelijkheden aangeboden. Een uniek wandel- & familie evenement waarbij doorwinterde wandelaars telkens de mooiste en groenrijkste plekjes van de Vlaamse provincies doorkruisen. Kleine en grote avonturiers kunnen zich telkens uitleven op de kortere wandellussen. Voor gezinnen met kinderen -12 jaar wordt de regionale wandeldag een ware ontdekking aan de hand van een 4km lange KIDSwandeling. Een niet te missen wandelevenement , voor elk wat wils. Ook als niet-geoefende wandelaar of fervente sporter bent u er van harte welkom. 

 

Wandelbeurs 2020

Op 26 en 27 september 2020 organiseren we de derde editie van onze Wandelbeurs! De enige wandelbeurs waar enkel wandelen centraal staat!

Kom dus zeker even langs in de Nekkerhal te Mechelen om kennis te maken met de wandelsport en om meer te weten te komen over de wandeltochten die onze wandelclubs jaarlijks voor jou organiseren. Zo vind je gegarandeerd enkele prachtige tochten die bij jou passen. 

Bovenop de wandeltochten van Wandelsport Vlaanderen stellen de exposanten graag hun accommodaties, materialen of wandelbestemmingen aan u voor. Zo ontdek je nieuwe wandelmogelijkheden in binnen- en buitenland of vind je de wandeluitrusting die het best bij jou past. Surf zeker even naar www.wandelbeurs.be voor alle info of voor tickets.