REGIONALE WANDELDAGEN

De regionale wandeldagen staan garant voor een ganse dag wandelen en beleving. Vanuit vijf karaktervolle gaststeden wordt een brede waaier aan wandelmogelijkheden aangeboden. Een uniek wandel- & familie evenement waarbij doorwinterde wandelaars telkens de mooiste en groenrijkste plekjes van de Vlaamse provincies doorkruisen. Kleine en grote avonturiers kunnen zich telkens uitleven op de kortere wandellussen. Voor gezinnen met kinderen -12 jaar wordt de regionale wandeldag een ware ontdekking aan de hand van een 4km lange KIDSwandeling. Een niet te missen wandelevenement , voor elk wat wils. Ook als niet-geoefende wandelaar of fervente sporter bent u er van harte welkom. 

 

Wandelbeurs 2018

Op 29 en 30 september 2018 organiseren we onze eerste eigen Wandelbeurs! De enige wandelbeurs waar enkel wandelen centraal staat!

Kom dus zeker even langs in de Nekkerhal te Mechelen om kennis te maken met de wandelsport en om meer te weten te komen over de wandeltochten die onze wandelclubs jaarlijks voor jou organiseren. Zo vind je gegarandeerd enkele prachtige tochten die bij jou passen. 

Bovenop de wandeltochten van Wandelsport Vlaanderen stellen de exposanten graag hun accommodaties, materialen of wandelbestemmingen aan u voor. Zo ontdek je nieuwe wandelmogelijkheden in binnen- en buitenland of vind je de wandeluitrusting die het best bij jou past.