WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
Alle vakanties kaderen in het project van WalkOn en in samenwerking met MARETOURS  

! Erratum

De zetduivel heeft zich geroerd op blz. 42 in Walking Magazine 10 (november 2017) en op blz. 16 in Walking in Belgium 2018! Het juiste ledenvoordeel bij Mare Tours is: 4% korting bij Mare Tours op niet-Wandelsport Vlaanderen reizen en € 30 korting (en NIET 30% korting) op Wandelsport Vlaanderen reizen.

Privacyverklaring Reizen

Kappl (15/07 - 22/07/2018) VOLZET !!!

Beleef een prachtige wandelvakantie in de bergen van het Paznauntal, in het zuidwesten van Tirol. Hetzij sportief, uitdagend of veeleer gemakkelijk vakantiegangers vinden in Kappl  een grote keuze aan fantastische wandelwegen. Wandelvrienden, die ook graag lekker eten, zijn bij Geniesser Hotel Sunshine op het juiste adres. Een bezoek in de Tiroolse almhutten in de bergen rondom Kappl is altijd een belevenis. Berguitzicht en Tiroolse keuken zijn de mooiste beloning voor de moeite van de beklimming.

Zinal (28/08 tem 05/09/2018) VOLZET !!!

Geniet samen met Wandelsport Vlaanderen vzw van een prachtige wandelvakantie in het gezellige dorpje Zinal. Helemaal achteraan in de Val d'Anniviers en omringd door een indrukwekkend berglandschap van vierduizenders, ligt het moderne Intersoc Hotel Les Diablons.  Vanop het zonneterras  heb je een adembenemend zicht op de omringende bergen. 250 km aan wandelpaden wachten daar op jou. Eens de veters van je wandelschoenen geknoopt, zal ook jij ervaren waarom Zinal en omgeving elk jaar opnieuw het hart van menig wandeltoerist weet te veroveren. Samen met een Intersoc-wandelgids kom je langs de uitgestippelde wandelpaden bij berghutten of dalen. Of ontdek je het charmante bloemendorp Grimentz, de prachtige Lac de Moiry en het gletsjerpaleis van Zermatt met zijn Matterhorn. 

Ol Fosse d'Outh wandelclassics - Vayamundo Houffalize (24/08 tem 26/08/2018) Volzet !!!

Vayamundo ... ga en ontdek de wereld. Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh – letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je een ideale vakantieplek om te onthaasten. Genoeg redenen om mee te stappen tijdens de tweedaagse Ol Fosse d'Outh wandelclassics, een organisatie in samenwerking met Wandelsport Vlaanderen vzw.  Tijdens het wandelweekend verblijf je in recent vernieuwde Vayamundo Houffalize 

 

 

 

Cappadociƫ (21.10 tem 28.10.2018)

Cappadocië lijkt wel een sprookjesland dat tot iedere verbeelding spreekt. De bergachtige streek in Centraal-Turkije staat bekend om haar wonderbaarlijk landschap dat zich over miljoenen jaren ontwikkeld heeft. Je treft er sporen aan van duizenden jaren oude bewoning, die zich vertalen in fascinerende grotwoningen, verborgen kerken en ondergrondse dorpen.
Tijdens deze vakantie op basis van half pension verblijf je drie nachten in IC AIRPORT HOTEL ANTALYA en vier nachten in HOTEL AVRASYA CAPPADOCIË 

© foto Maarten Dirkse (Visualhunt)

Pitztal - Winterwandelreis ( 22/02 tem 03/03/2019 )

Beleef de winter in zijn meest oorspronkelijke vorm tijdens wandelingen in het onaangetaste winterlandschap van het Oostenrijkse Pitztal. Vier kleine dorpjes waar je niet alleen op de skipistes een heerlijke tijd kan doorbrengen, maar ook het overweldigend wandeldecor bij de Piller, de Pitztaler Ache en de Rifflsee-Pitztaler Gletscher voor jouw heel wat in petto heeft. Zo kan je hier wandelen tegen de sterren op, maar ook geregeld een pauze nemen in een gezellige berghut, zoals de echte wandelliefhebbers het maar al te graag hebben. Tijdens uw verblijf logeer je in in Hotel Arzlerhof **** te Arlz im Pitztal.

 

Zuid-Tirol, paradijs op aarde (07/07 - 14/07/2019)

Zuid-Tirol is een paradijs op aarde. Vergeet Toscane of Puglia, want het stukje Italië dat vanaf nu boven aan je lijstje moet, is ongetwijfeld Zuid-Tirol.  Gelegen temidden van alpenweiden en velden, omzoomd door ruisende loofbomen en machtige tamme kastanjes tref je het indrukwekkende bergland van de Dolomieten. Met 300 zonnige dagen per jaar is het dé ideale bestemming voor jouw komende zomerwandelvakantie. Onder begeleiding van een Wandelsport Vlaanderen reisleider, bieden we deze 8-daagse super verzorgde wandelreis aan met verblijf in Hotel Oberwirt in Feldthurns.