WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
De meeste van de wandelvakanties kaderen in het project WalkOn: een samenwerking met onze partner VAYAMUNDO TRAVEL en Wandelsport Vlaanderen vzw.   Via onze partner INTERSOC bieden we tevens een aantal groeps wandelvakanties aan. 

! Erratum

De zetduivel heeft zich geroerd op blz. 42 in Walking Magazine 10 (november 2017) en op blz. 16 in Walking in Belgium 2018! Het juiste ledenvoordeel bij Mare Tours is: 4% korting bij Mare Tours op niet-Wandelsport Vlaanderen reizen en € 30 korting (en NIET 30% korting) op Wandelsport Vlaanderen reizen.

Privacyverklaring Reizen

Cappadocië (21.10 tem 28.10.2018) VOLZET !!!

Cappadocië lijkt wel een sprookjesland dat tot iedere verbeelding spreekt. De bergachtige streek in Centraal-Turkije staat bekend om haar wonderbaarlijk landschap dat zich over miljoenen jaren ontwikkeld heeft. Je treft er sporen aan van duizenden jaren oude bewoning, die zich vertalen in fascinerende grotwoningen, verborgen kerken en ondergrondse dorpen.
Tijdens deze vakantie op basis van half pension verblijf je drie nachten in IC AIRPORT HOTEL ANTALYA en vier nachten in HOTEL AVRASYA CAPPADOCIË 

© foto Maarten Dirkse (Visualhunt)

Pitztal - Winterwandelreis ( 22/02 tem 03/03/2019 )

Beleef de winter in zijn meest oorspronkelijke vorm tijdens wandelingen in het onaangetaste winterlandschap van het Oostenrijkse Pitztal. Vier kleine dorpjes waar je niet alleen op de skipistes een heerlijke tijd kan doorbrengen, maar ook het overweldigend wandeldecor bij de Piller, de Pitztaler Ache en de Rifflsee-Pitztaler Gletscher voor jouw heel wat in petto heeft. Zo kan je hier wandelen tegen de sterren op, maar ook geregeld een pauze nemen in een gezellige berghut, zoals de echte wandelliefhebbers het maar al te graag hebben. Tijdens uw verblijf logeer je in in Hotel Arzlerhof **** te Arlz im Pitztal.

 

Het charmant bergdorp Anzère (16/03 - 23/03/2019)

Geniet van een wintervakantie in het charmante bergdorpje Anzère in de regio Wallis. Het dorp ligt hoog boven het Rhônedal en de Walliser Alpen met uitzicht op Sion. Je verblijft in het gezellige Hotel Des Masques, gelegen aan een verkeersvrij plein in het hart van het dorp. 

 


 

Sankt-Moritz (26/06 tem 03/07/2019) LAATSTE PLAATSEN !!!

De majestueuze bergen van Engadin, gelegen tegen de Italiaanse grens, blijven keer op keer verrassen. Eeuwenoude gletsjers, indrukwekkende toppen, spectaculaire bergpassen, koele bergmeren, rijke fauna en flora en zachte zomertemperaturen. Wandelen, sporten, relaxen, luieren en kuieren, het kan er allemaal! 

Ingesloten tussen de meren en de bergen van Engadin verblijf je in Hotel Stahlbad in het mondaine Sankt-Moritz. Naast een uitstekende keuken beschikt het hotel over een overdekt zwembad, sauna en hamman.  Met meer dan 580 km bewegwijzerde wandelpaden, geniet je van uren wandelplezier!

 

Zuid-Tirol, paradijs op aarde (07/07 - 14/07/2019)

Zuid-Tirol is een paradijs op aarde. Vergeet Toscane of Puglia, want het stukje Italië dat vanaf nu boven aan je lijstje moet, is ongetwijfeld Zuid-Tirol.  Gelegen temidden van alpenweiden en velden, omzoomd door ruisende loofbomen en machtige tamme kastanjes tref je het indrukwekkende bergland van de Dolomieten. Met 300 zonnige dagen per jaar is het dé ideale bestemming voor jouw komende zomerwandelvakantie. Onder begeleiding van een Wandelsport Vlaanderen reisleider, bieden we deze 8-daagse super verzorgde wandelreis aan met verblijf in Hotel Oberwirt in Feldthurns.

Harrachov, het Reuzengebergte (01/08 tem 10/08/2019 & 28/08 tem 05/09/2019)

Harrachov ligt aan het Reuzengebergte, de grootste toeristische trekpleister van Tsjechië en op enkele kilometers van de Poolse grens. Vanaf Hotel Fit & Fun kan je prachtige wandelingen maken in en rond het Reuzengebergte. 

 

WalkOn wandelclassics - Vayamundo Houffalize (30/08 tem 01/09/2019)

Vayamundo ... ga en ontdek de wereld. Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh – letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je een ideale vakantieplek om te onthaasten. Genoeg redenen om mee te stappen tijdens de tweedaagse Ol Fosse d'Outh wandelclassics, een organisatie in samenwerking met Wandelsport Vlaanderen vzw.  Tijdens het wandelweekend verblijf je in recent vernieuwde Vayamundo Houffalize 

 

Katharenland / Franse Pyreneeën ( 14/09 tem 21/09/2019)

Gastronomie, natuur en cultuur in de Katharen

In het Katharenland, tussen Carcassonne en Perpignan, ontdekken wij de Franse Pyreneeën en de talrijke beschermde kastelen die hun stempel drukken op het prachtige landschap. Niet te missen zijn de Middeleeuwse stad Carcassonne en Narbonne, de belangrijkste stad van de Visigoten.  Onze Vlaamse gids in ondersteuning van Wandelsport Vlaanderen vzw begeleiders en de plaatselijke bureau des guides nemen je mee langs de verborgen schatten van het Katharenland.  Het mysterie van Rennes-le-Château , de abdij van Fontfroide, de oude stad en kasteel van Foix of een bezoek aan de wijnkelders van de Blanquette de Limoux vormen de troeven van deze unieke wandelvakantie. We verblijven in het vakantiedomein Vayamundo l'Espinet-Quillan, Je voelt er zich meteen als God in Frankrijk.