WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
De meeste van de wandelvakanties kaderen in het project WalkOn: een samenwerking met onze partner VAYAMUNDO TRAVEL en Wandelsport Vlaanderen vzw.   Via onze partner INTERSOC bieden we tevens een aantal groeps wandelvakanties aan.
 

Het charmant bergdorp Anzère (16/03 - 23/03/2019)

Geniet van een wintervakantie in het charmante bergdorpje Anzère in de regio Wallis. Het dorp ligt hoog boven het Rhônedal en de Walliser Alpen met uitzicht op Sion. Je verblijft in het gezellige Hotel Des Masques, gelegen aan een verkeersvrij plein in het hart van het dorp. 

 


 

Sankt-Moritz (26/06 tem 03/07/2019) VOLZET !!!

De majestueuze bergen van Engadin, gelegen tegen de Italiaanse grens, blijven keer op keer verrassen. Eeuwenoude gletsjers, indrukwekkende toppen, spectaculaire bergpassen, koele bergmeren, rijke fauna en flora en zachte zomertemperaturen. Wandelen, sporten, relaxen, luieren en kuieren, het kan er allemaal! 

Ingesloten tussen de meren en de bergen van Engadin verblijf je in Hotel Stahlbad in het mondaine Sankt-Moritz. Naast een uitstekende keuken beschikt het hotel over een overdekt zwembad, sauna en hamman.  Met meer dan 580 km bewegwijzerde wandelpaden, geniet je van uren wandelplezier!

 

Winterberg Duitsland ( 04/07 tem 09/07/2019)

Gelegen tussen de rollende heuvels van het Hochsauerland ligt het Duitse vakantieoord Winterberg. Het gezellig stadscentrum is volledig autovrij met talrijke uitnodigende winkels, kroegen en restaurants. Winterberg is bijzonder geliefd bij de wandelliefhebber omwille van de talrijke mogelijkheden.  Deze 6-daagse wandelreis gaat gepaard met de Duitse Nationale Wandeldag. Iedere dag maken we gebruik van het ruime wandelaanbod. Tijdens de reis verblijf je in Hotel Resort Winterberg  , een super locatie omringd door sparrenbossen en de heuvels van het Sauerland. 

BINNENKORT MEER INFO 

Harrachov, het Reuzengebergte (01/08 tem 10/08/2019 & 28/08 tem 05/09/2019)

Harrachov ligt aan het Reuzengebergte, de grootste toeristische trekpleister van Tsjechië en op enkele kilometers van de Poolse grens. Vanaf Hotel Fit & Fun kan je prachtige wandelingen maken in en rond het Reuzengebergte. 

 

WalkOn wandelclassics - Vayamundo Houffalize (30/08 tem 01/09/2019)

Vayamundo ... ga en ontdek de wereld. Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh – letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je een ideale vakantieplek om te onthaasten. Genoeg redenen om mee te stappen tijdens de tweedaagse Ol Fosse d'Outh wandelclassics, een organisatie in samenwerking met Wandelsport Vlaanderen vzw.  Tijdens het wandelweekend verblijf je in recent vernieuwde Vayamundo Houffalize 

 

Isghl / Paznauntal (01/09 - 08/09/2019)

Beleef een prachtige wandelvakantie in de bergen van het Paznauntal, in het zuidwesten van Tirol. Hetzij sportief, uitdagend of veeleer gemakkelijk iedere vakantieganger kan aan deze wandelvakantie deelnemen. We verblijven in Alpin Spa Hotel Tirol te Ischgl. Het hotel is gelegen in het bruisende centrum van het Oostenrijks dorp met gezellige straatjes rondom een mooi kerkje.  Tussen de heuvels van het Paznauntal vinden we een grote keuze aan fantastische wandelwegen.  

BINNENKORT MEER INFO >>>

 

Katharenland / Franse Pyreneeën ( 14/09 tem 21/09/2019) VOLZET !!!

Gastronomie, natuur en cultuur in de Katharen

In het Katharenland, tussen Carcassonne en Perpignan, ontdekken wij de Franse Pyreneeën en de talrijke beschermde kastelen die hun stempel drukken op het prachtige landschap. Niet te missen zijn de Middeleeuwse stad Carcassonne en Narbonne, de belangrijkste stad van de Visigoten.  Onze Vlaamse gids in ondersteuning van Wandelsport Vlaanderen vzw begeleiders en de plaatselijke bureau des guides nemen je mee langs de verborgen schatten van het Katharenland.  Het mysterie van Rennes-le-Château , de abdij van Fontfroide, de oude stad en kasteel van Foix of een bezoek aan de wijnkelders van de Blanquette de Limoux vormen de troeven van deze unieke wandelvakantie. We verblijven in het vakantiedomein Vayamundo l'Espinet-Quillan, Je voelt er zich meteen als God in Frankrijk.