WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
Ons aanbod wandelvakanties vormt een samenwerking met Vayamundo (vakantiedomeinen), Intersoc & SimaTours (busvakanties).
 

5% KORTING op je Belvilla vakantie

Met Belvilla kies je uit meer dan 40.000 vakantiewoningen Je wilt er even tussenuit, en het liefst ook nog eens binnen je budget. Maar hoe vind je zoiets? Belvilla heeft meer dan 40.000 c ...

Met Belvilla kies je uit meer dan 40.000 vakantiewoningen

Je wilt er even tussenuit, en het liefst ook nog eens binnen je budget. Maar hoe vind je zoiets? Belvilla heeft meer dan 40.000 charmante vakantiehuisjes in 20 Europese landen. Van een chalet in de bergen tot een villa in het zuiden van Europa met zwembad of een kasteel aan de rand van het bos. Er is altijd wel een Belvilla die bij jou past!

Als lid van Wandelsport Vlaanderen vzw geniet je bovendien 5% korting op je vakantiewoning. Dat is toch mooi meegenomen. Om van je ledenkorting te genieten gebruik je de code "wandelsport" bij je onlineboeking via www.belvilla.be 
 
Voorwaarden:

  • niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • niet geldig op reeds gemaakte boekingen
  • alleen geldig op het huurtarief (niet op bijkomende kosten/kosten ter plaatse)
  • alleen geldig voor Wandelsport Vlaanderen-leden mits geldige lidkaart

Hoe geniet je van je voordeel?

Vul de Wandelsport Vlaanderen-kortingscode in op de reservatiepagina van Belvilla, zo wordt de 5% korting automatisch berekend op de reissom, ook geldig op last minutes! Kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening. Telefonisch boeken of meer informatie nodig? Bel naar 03 808 09 54.

Lees meer

Lees minder

WalkOn Classics Autumn Edition / 27-11 tem 30-11-2020

De WalkOn Classics eind augustus staan reeds enkele jaren garant voor twee dagen lang onbezorgd genieten, wandelen en beleving in het hartje van de Ardennen.  Vanuit Houffalize wandel je langs de schilderachtige vallei van de twee Ourthes, glooiende landschappen en beboste hellingen. Onderweg ontdek je de sfeer van de typische karaktervolle Ardense dorpjes die "Pays de Houffalize" rijk is.   

De AUTUMN EDITION gaat nog een stapje verder.  Wandelen in het kleurrijke herfstlandschap smelten we samen met een vleugje beleving. En die beleving gaat gepaard met het jachtseizoen en een heerlijk wildmenu-arrangement in het vakantiedomein Vayamundo - Houffalize. 

Leysin (16/08 tem 24/08/2020) UPDATE : REIS GEANNULEERD

Wat valt het Intersoc en Wandelsport Vlaanderen vzw zwaar om dit nieuws aan te kondigen.  We hadden er zo naar uitgekeken om jullie van harte welkom te heten in Leysin en iedereen een aangenaam en bovenal veilige wandelvakantie aan te bieden. Door de begeleiders werd heel hard gewerkt om een prachtig programma aan te bieden, maar helaas werd in samenspraak met alle partijen beslist om deze wandelvakantie alsnog te annuleren. 

Iedereen die zich voor deze wandelreis inschreef zal eerstdaags door de verkoopdienst van Intersoc gecontacteerd worden.  We kijken reeds hoopvol 2021 tegemoet. 

PS :  tot nader order gaan de wandelreizen naar Zinal & Flims door. 

Flims, een veelzijdige vakantiebestemming (23/09 - 01/10/2020) LAATSTE PLAATSEN !!

Flims is een nieuwe Zwitserse veelzijdige vakantiebestemming in de regio Graubunden. Droom weg bij het turkooisblauwe Caumameer, de parel van Flims of maak een adembenemende mooie wandeling langs een van de schitterende bergmeren. Je verblijft in het prachtige Grand Hotel Surselva aan de rand van het woud.