WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
Ons aanbod wandelvakanties vormt een samenwerking met Vayamundo (vakantiedomeinen), Intersoc & SimaTours (busvakanties).
 

5% KORTING op je Belvilla vakantie

Met Belvilla kies je uit meer dan 40.000 vakantiewoningen Je wilt er even tussenuit, en het liefst ook nog eens binnen je budget. Maar hoe vind je zoiets? Belvilla heeft meer dan 40.000 c ...

Met Belvilla kies je uit meer dan 40.000 vakantiewoningen

Je wilt er even tussenuit, en het liefst ook nog eens binnen je budget. Maar hoe vind je zoiets? Belvilla heeft meer dan 40.000 charmante vakantiehuisjes in 20 Europese landen. Van een chalet in de bergen tot een villa in het zuiden van Europa met zwembad of een kasteel aan de rand van het bos. Er is altijd wel een Belvilla die bij jou past!

Als lid van Wandelsport Vlaanderen vzw geniet je bovendien 5% korting op je vakantiewoning. Dat is toch mooi meegenomen. Om van je ledenkorting te genieten gebruik je de code "wandelsport" bij je onlineboeking via www.belvilla.be 
 
Voorwaarden:

  • niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • niet geldig op reeds gemaakte boekingen
  • alleen geldig op het huurtarief (niet op bijkomende kosten/kosten ter plaatse)
  • alleen geldig voor Wandelsport Vlaanderen-leden mits geldige lidkaart

Hoe geniet je van je voordeel?

Vul de Wandelsport Vlaanderen-kortingscode in op de reservatiepagina van Belvilla, zo wordt de 5% korting automatisch berekend op de reissom, ook geldig op last minutes! Kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening. Telefonisch boeken of meer informatie nodig? Bel naar 03 808 09 54.

Lees meer

Lees minder

4-daagse MESA - wandelarrangement (23 tem 26 of 27/06/2020) VOLZET !!!

Tussen 23 en 26 juni verkennen meer dan 10.000 wandelaars van alle leeftijden, burgers en militairen, samen de mooiste wandelpaden van de Ardennen tijdens de Europese Mars van de Herinnering en de Vriendschap - kortweg de MESA.

Dit sportieve en gezellige evenement wordt jaarlijks door de Belgische Defensie en haar partnersteden georganiseerd in de provincie Luxemburg. Het MESA-wandelevenement is een gelegenheid om even stil te staan bij de tweede wereldoorlog. Want nog niet zo heel lang geleden hebben de steden en dorpen in deze streek een zware tol betaald. Hun inwoners hebben zich, net zoals alle strijders, dikwijls als helden gedragen. Met die idee in het achterhoofd bieden we je een MESA-wandelarrangement aan. 

De onontdekte Tatra parel, Slowakije ( 28.06 t.e.m. 05.07.2020) REIS GEANNULEERD !!!

Slowakije is een waar wandelparadijs. Al lijkt het ex-Oostblokland niet meteen de eerste bestemming die tot onze verbeelding spreekt, toch dienen we mee te geven dat je Slowakije op je bucketlist moet plaatsen. In het ongerepte landschap van grillige bergen, smaragdgroene meren en ruige wandelpaden vind je oneindig veel wandelroutes. Meer zelf, Lonely Planet riep het Hoge Tatrasgebergte onlangs uit tot mooiste zomerbestemming ter wereld. Allemaal redenen te meer om met Wandelsport Vlaanderen vzw mee te reizen naar de onontdekte Tatra parel.  Tijdens je vakantie verblijf je bij Sojka Resort , een plek waar je na je wandeling helemaal tot rust komt en naast de traditionele Slowaakse keuken ook nog een klein beetje België proeft. 

WalkOn Zomervibes 2020 ( 03/07 tot 28/08/2020)

Geïnspireerd door “ Hello Happiness”, de slogan van Vayamundo vzw, presenteert Wandelsport Vlaanderen vzw van vrijdag 3 juli tot  vrijdag 28 augustus 2020 vanuit het vakantiecentrum Vayamundo Houffalize de WalkOn Zomervibes.  Onbezorgd genieten van een fijne wandelvakantie en bovenal meewerken aan een betere wereld is de boodschap die we samen willen uitdragen. Gedurende de hele zomerperiode bieden we aan de gasten van het vakantiecentrum een leuke WalkOn-wandelactiviteit aan.

Volop ontspannen in vakantiemodus snuif je onder begeleiding van de Wandelsport Vlaanderen wandelbegeleiders de vibes van de natuur op. De WalkOn Zomervibes omvatten telkens een laagdrempelige wandeling. We gaan telkens op verkenning van enkele karaktervolle Ardeense dorpen. Voorzien een onvervalste Ardennen-etappe naar het befaamde kabouterdorp Achouffe.  Kinderen kunnen zich uitleven op een leuke wandeluitstap op kindermaat waarbij we aandacht besteden aan de problematiek rond zwerfvuil. 

Flims, een veelzijdige vakantiebestemming (23/09 - 01/10/2020) LAATSTE PLAATSEN !!

Flims is een nieuwe Zwitserse veelzijdige vakantiebestemming in de regio Graubunden. Droom weg bij het turkooisblauwe Caumameer, de parel van Flims of maak een adembenemende mooie wandeling langs een van de schitterende bergmeren. Je verblijft in het prachtige Grand Hotel Surselva aan de rand van het woud.