WANDELVAKANTIES

Bekijk hier ons aanbod van wandelvakanties.
Ons aanbod wandelvakanties vormt een samenwerking met Vayamundo (vakantiedomeinen), Intersoc & SimaTours (busvakanties).
 

De Amalfikust, het wondermooie Sorrentijnse schiereiland (8/05 tem 15/05/2020) VOLZET !!!

Het wondermooie, Sorrentijnse schierland Amalfi geniet vooral bekendheid door de vele culturele pareltjes die er te vinden zijn. Maar vergis je niet, je kan hier ook schitterende wandelingen maken! Op een boogscheut van de drukke toeristische centra vind je kleine ongerepte natuurreservaten, eeuwenoude papiermolens en de hoge pieken van het wilde, bergachtige binnenland.  Het landschap langs de Amalfikust met zijn hoge rotskliffen en pittoreske inhammetjes is ronduit spectaculair. Tijdens deze wandelreis verblijf je in Hotel Jaccarino ****  in Sant'Agata sui due Golfi. 

4-daagse MESA - wandelarrangement (23 tem 26 of 27/06/2020)

Tussen 23 en 26 juni verkennen meer dan 10.000 wandelaars van alle leeftijden, burgers en militairen, samen de mooiste wandelpaden van de Ardennen tijdens de Europese Mars van de Herinnering en de Vriendschap - kortweg de MESA.

Dit sportieve en gezellige evenement wordt jaarlijks door de Belgische Defensie en haar partnersteden georganiseerd in de provincie Luxemburg. Het MESA-wandelevenement is een gelegenheid om even stil te staan bij de tweede wereldoorlog. Want nog niet zo heel lang geleden hebben de steden en dorpen in deze streek een zware tol betaald. Hun inwoners hebben zich, net zoals alle strijders, dikwijls als helden gedragen. Met die idee in het achterhoofd bieden we je een MESA-wandelarrangement aan. 

Zinal (25/08 tem 02/09/2020)

Geniet samen met Wandelsport Vlaanderen vzw van een prachtige wandelvakantie in het gezellige dorpje Zinal. Helemaal achteraan in de Val d'Anniviers en omringd door een indrukwekkend berglandschap van vierduizenders, ligt het moderne Intersoc Hotel Les Diablons.  Vanop het zonneterras  heb je een adembenemend zicht op de omringende bergen. 250 km aan wandelpaden wachten daar op jou. Eens de veters van je wandelschoenen geknoopt, zal ook jij ervaren waarom Zinal en omgeving elk jaar opnieuw het hart van menig wandeltoerist weet te veroveren. Samen met een Intersoc-wandelgids kom je langs de uitgestippelde wandelpaden bij berghutten of dalen. Of ontdek je het charmante bloemendorp Grimentz, de prachtige Lac de Moiry en het gletsjerpaleis van Zermatt met zijn Matterhorn. 

Pitztal - het Tirolse wandelparadijs (18/07 tem 25/07/2020)

Op zoek naar een wandelvakantie midden de natuur en in de zuivere berglucht, omgeven door de besneeuwde toppen van de Tiroler Alpen? Een wandelvakantie alwaar prachtige vergezichten, klaterende bergbeekjes, groene almen, geurige naaldbossen en boven de boomgrens, ruige rotsformaties en het eeuwige ijs de hoogtepunten van heerlijke wandelingen vormen? Allemaal redenen om mee te reizen naar het Pitztal, het Tirolse wandelparadijs bij uitstek.  Tijdens uw verblijf logeer je in Hotel Arzlerhof **** te Arlz im Pitztal.

Zuid-Tirol, paradijs op aarde (26/07 - 02/08/2020) ALLERLAATSTE KAMER !!!

Zuid-Tirol is een paradijs op aarde. Vergeet Toscane of Puglia, want het stukje Italië dat vanaf nu boven aan je lijstje moet, is ongetwijfeld Zuid-Tirol.  Gelegen temidden van alpenweiden en velden, omzoomd door ruisende loofbomen en machtige tamme kastanjes tref je het indrukwekkende bergland van de Dolomieten. Met 300 zonnige dagen per jaar is het dé ideale bestemming voor jouw komende zomerwandelvakantie. Onder begeleiding van een Wandelsport Vlaanderen reisleider, bieden we deze 8-daagse super verzorgde wandelreis aan met verblijf in Hotel Oberwirt in Feldthurns.

Leysin ( 16/08 tem 24/08/2020)

Geniet samen met Wandelsport Vlaanderen vzw van een prachtige wandelvakantie in Leysin. Op een zonnig terras hoog boven Aigle biedt Leysin, naast een fantastisch uitzicht, een aantrekkelijke wandelwereld. Het aanbod aan wandelmogelijkheden met de wijnterrassen van Lavaux, de Arnensee en het Karreveld veelzijdig. Montreux, het meer van Genève en de Peak Walk bij Tissot vormen mogelijks ideale excursies. Tijdens deze wandelreis verblijf je in Hotel Fabiola. 

WalkOn wandelclassics - Vayamundo Houffalize (29 & 30/08/2020) VOLZET !!!

Vayamundo ... ga en ontdek de wereld. Vakantiegevoel in eigen land kan zo zalig zijn. Houffalize en het natuurpark van de twee Ourthes hebben het allemaal. Volgens velen is het zelfs één van de mooiste regio’s van de Ardennen. Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh – letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je een ideale vakantieplek om te onthaasten. Genoeg redenen om mee te stappen tijdens de 2-daagse WalkOn wandelclassics, een organisatie in samenwerking met Wandelsport Vlaanderen vzw.  Tijdens het wandelweekend verblijf je in  Vayamundo Houffalize 

 

Harrachov, het Reuzengebergte (29/08 tem 06/09/2020)

Harrachov ligt aan het Reuzengebergte, de grootste toeristische trekpleister van Tsjechië en op enkele kilometers van de Poolse grens. Vanaf het Intersoc Hotel kan je prachtige wandelingen maken in en rond het Reuzengebergte. 

 

Flims, een veelzijdige vakantiebestemming (23/09 - 01/10/2020) VOLZET !!

Flims is een nieuwe Zwitserse veelzijdige vakantiebestemming in de regio Graubunden. Droom weg bij het turkooisblauwe Caumameer, de parel van Flims of maak een adembenemende mooie wandeling langs een van de schitterende bergmeren. Je verblijft in het prachtige Grand Hotel Surselva aan de rand van het woud. 

Binnenkort meer info >>>