WalkOn Zomervibes 2019 ( 01/07 tem 01/09/2019)

Geïnspireerd door “ Hello Happiness”, de slogan van Vayamundo vzw, presenteert Wandelsport Vlaanderen vzw tussen 1 juli tem 1 september 2019 vanuit het vakantiecentrum Vayamundo Houffalize de WalkOn Zomervibes.  Onbezorgd genieten van een fijne wandelvakantie en bovenal meewerken aan een betere wereld is de boodschap die we samen willen uitdragen. Gedurende de hele zomerperiode wordt aan de gasten van het vakantiecentrum Vayamundo Houffalize van zondag t/m vrijdag een leuke WalkOn-wandelactiviteit aangeboden.

Volop ontspannen in vakantiemodus snuif je onder begeleiding van Wandelsport Vlaanderen vzw de vibes van de natuur op. De WalkOn Zomervibes telkens een halve dag of dagwandeling. Op zondag leer je de knepen van de wandel-gps en van geocachen. Maandag start je gemoedelijk met een idyllische wandeling langs Sommerain en Taverneux, twee piepkleine karaktervolle dorpjes. Dinsdag en donderdag span je je kuitspieren voor een onvervalste Ardennen-etappe. Woensdag is er een leuke wandeluitstap op kindermaat met uiteraard een extraatje voor alle meestappende jongeren. De wandelweek beëindig je op vrijdag met heel wat lekkers tijdens de WalkOn Tour of Happiness.

Verblijven in Vayamundo Houffalize tijdens de WalkOn Zomervibes 2018?  Geniet van het extra voordeel en verblijf 5 nachten voor de prijs van 4 !

VOORWAARDEN:

Bij reservatie dient u een voorschot te betalen, het saldo dient betaald 6 weken voor vertrek.  Na uw inschrijving ontvangt u daarvoor een reisbevestiging en een voorschotfactuur vanwege VAYAMUNDO TRAVEL. 

INCLUSIEF:

  • dagelijkse deelname aan de WalkOn zomervibes met uitzondering van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019
  • gratis toegang tot het overdekt zwembad van Vayamundo Houffalize
  • verblijf op basis van 5 nachten = 4 betalen

EXCLUSIEF:

  • Facultatieve reisbijstands- en annuleringsverzekering 
  • de middaglunch
  • Niet vermelde diensten , overige maaltijden en dranken niet vermeld in het programma

PERIODE:

  • 01/07 - 01/09/2019

PRIJS:

5 nachten verblijven = 4 nachten betalen !

  • prijs vanaf € 78 per persoon in half pension/tweepersoonskamer voor 1 nacht. Inbegrepen deelname aan de WalkOn Zomervibes. 
  • Single kamer: € 15/nacht supplement.

Formule is enkel mogelijk tussen 01/07 tem 01/09/2019. Met uitzondering van de periode 30 augustus tem 1 september 2019. Er wordt geen vaste aankomstdag opgelegd. 

BIJKOMENDE INFO:

Inschrijvingen en bijkomende informatie: Stefaan BAILLEUR via gsm. 0478/32.86.75 of e-mail reizen@wandelsport.be 
OPGELET : inschrijven kan enkel op aanvraag of het toesturen van uw gegevens met gewenste formule via mail !