WalkOn-wandelcriterium

WalkOn, stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is het engagement dat we met zijn allen aangaan. De komende jaren wordt bovenal ingezet op natuur- en milieuzorg, active ageing, integratie van andersvaliden en jonge gezinnen , solidariteit onder elkaar. 

Door je deelname aan het WalkOn-wandelcriterium 2018 steun je Het Aksent vzw

Hoe werkt het - reglement

Het WalkOn wandelcriterium 2018 omvat 32 kwaliteitsvolle en kindvriendelijke Wandelsport Vlaanderen organisaties.  De participerende wandelverenigingen staan € 0,10/deelnemer af voor Het Aksent vzw. 

Je kan zelf je steentje bijdragen, door enerzijds deel te nemen aan het WalkOn wandelcriterium. Anderzijds kan je via een vrije donatie op de wandelorganisaties. 

Door je deelname aan het WalkOn wandelcriterium maak je kans op een aantal waardevolle prijzen. Hierbij tref je alle voorwaarden en het reglement. 

Agenda WalkOn-wandelcriterium

Tussen 25 februari en 30 december 2018 kan je zelf je steentje bijdragen aan WalkOn.  Het wandelcriterium bundelt 32 topwandelingen, waarbij volop de kaart van een kind- en gezinsvriendelijke wandel- en belevingsactiviteit wordt getrokken. De participerende wandelclubs staan daarenboven € 0,10/deelnemer af voor het WalkOn goede doel platform. Stap mee tijdens WalkOn. 

WalkOn Wandelclassics 2019

Onbezorgd genieten, wandelen en beleven voor jong en minder jong op de WalkOn Wandelclassics te Houffalize.

Wandel van vrijdag 29 augustus tot en met  zondag 1 september 2019 mee in hartje Ardennen. Twee dagen lang volop wandel- en belevingsplezier met telkens andere wandelomlopen.  Op zaterdag stappen we richting Bernistap , zondag staat de omgeving van de bekende Brouwerij d'Achouffe centraal. Zaterdagavond is er muzikale ambiance met een blarenbal. Zondag kadert tevens in de Plus-Wandeldag. 

BOEK NU je wandelweekend met deelname aan de WalkOn Wandelclassics 2019