Word lid van de grootste wandelfamilie van Vlaanderen

Wandelen bij de wandelsportfederatie geeft je alle vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je gaat wandelen. In het uitgebreide aanbod wandeltochten is er voor elke wandelaar wat wils.

Word nu lid van Wandelsport Vlaanderen vzw, een garantie op uren wandelplezier.  Je lidmaatschap zal lopen tot 31/12/2024.

Word al lid vanaf € 35

Individueel lidmaatschap: € 35 per jaar
Gezinslidmaatschap: € 50 per jaar (geldig voor alle inwonenden op hetzelfde adres)

Lid worden van de wandelfederatie kan volledig digitaal. Maak een account aan op ons ledenportaal, voer de betaling uit en je bent lid. Via je account heb je toegang tot je voorlopige lidkaart en lidnummer. Geef je lidnummer in op de wandel.be app en je kan je digitale lidkaart activeren. Je definitieve lidkaart krijg je zo snel mogelijk per post.

Op je account vind je ook het terugbetalingsdocument voor je mutualiteit.

Op zoek naar een wandelclub in je buurt?

Wandelsport Vlaanderen vzw groepeert over alle Vlaamse provincies meer dan 320 wandelclubs. In de rubriek 'clubs' vind je wellicht een wandelvereniging bij jou in de buurt. Om deel te nemen aan de organisaties hoef je niet noodzakelijk lid te zijn van een wandelvereniging maar het biedt je zoveel meer aan voordelen.

Ten slotte zijn er ook Trailwalkgroepen aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw. Zij hebben een nummer startend vanaf 6000 tot 6999. Dit zijn organisatoren van grote wandelevents.

Alle voordelen op een rijtje

24/7 verzekerd tijdens je wandelactiviteiten

De verzekering inbegrepen in je lidmaatschap geldt niet enkel tijdens de wandeltocht en op weg naar en van de georganiseerde tocht, maar ook als je individueel gaat wandelen én zelfs in het buitenland. Meer info lees je hier.

Korting op wandeltochten en op de wandelkalender Walking in Belgium

Als je lid bent, krijg je korting op het inschrijvingsgeld van alle tochten georganiseerd door de clubs van Wandelsport Vlaanderen vzw en door de federatie zelf. Benieuwd naar het aanbod wandeltochten? Dat ontdek je in de online wandelkalender of in het boek 'Walking in Belgium'. Als lid kan je deze wandelkalender met korting aankopen.

 

Gratis wandel.be magazine

Per adres ontvang je 4x per jaar het wandel.be magazine, boordevol wandeltips, info over wandelregio’s in binnen- en buitenland, productinfo, federatienieuws en zo veel meer.

Korting op wandelkledij

Shop je wandeloutfit met ledenkorting op www.wandelwebshop.be

Korting op wandelreizen

Ga je graag op wandelreis? Bekijk dan zeker het aanbod wandelreizen. In veel gevallen krijg je een extra korting bij boeking. Sommige reizen staan enkel open voor leden van Wandelsport Vlaanderen vzw.

Volledig overtuigd? Word dan snel lid!

Gedeeltelijke terugbetaling lidgeld door je ziekenfonds

Ben je lid van een club of wandelgroep? Dan krijg je het ingevulde mutualiteitsattest via hen. De club / wandelgroep zal het formulier ondertekenen en aanvullen met de nodige gegevens. Daarna onderteken je zelf nog even het formulier en bezorg je het terug aan je ziekenfonds. 

Ben je federatielid? Dan kan je onmiddellijk na betaling van het lidgeld het mutualiteitsattest terugvinden in je account. Vul het aan met de juiste gegevens en bezorg dit aan je ziekenfonds.

Informeer bij je ziekenfonds naar het bedrag van de tussenkomst.