Belangrijke data om in de gaten te houden

  • Lid worden van Wandelsport Vlaanderen vzw is niet aan een datum gebonden. Let wel op: om uw tochten zeker in de officiële wandelkalender Walking in Belgium te laten opnemen moet u uw aansluitingsaanvraag en de gegevens van uw tocht(en) voor komend jaar zeker vóór 10 augustus indienen op het secretariaat. Na bespreking en goedkeuring op de regionale vergadering worden ze automatisch opgenomen in Walking in Belgium. 
     
  • Wandeltochten aangevraagd na 10 augustus t.e.m. 10 september worden niet meer opgenomen in de wandelkalender. Deze aanvragen worden besproken op de regionale vergadering en kunnen enkel in Walking in Belgium worden opgenomen mits akkoord van de Algemene Vergadering. 
     
  • Tochten die na 10 september worden aangevraagd worden NIET opgenomen in de wandelkalender Walking in Belgium voor het komende jaar. Deze aanvragen worden aanzien als een bijkomende organisatie en verschijnen na goedkeuring uitsluitend op deze website onder rubriek wandelkalender. 
     
  • Jaarlijks vinden er 2 regionale vergaderingen plaats voor clubbestuurders, die de voor- en najaarse Algemene Vergadering voorafgaan.