Leden-en deelnemersbijdrage

 • Het aansluiten op zich als club is gratis. Als club betaalt u geen waarborg.
   
 • Als wandelclub betaal je jaarlijks een ledenbijdrage van €12/lid, met een minimum van 20 leden. Indien de club geen 20 leden heeft, betaalt de club jaarlijks een bijdrage van €240.
   
 • Als tussenkomst voor de ondersteuning en de promotie vanuit Wandelsport Vlaanderen vzw betaalt u na een organisatie een deelnemersbijdrage. Deze bijdrage wordt elk jaar goedgekeurd door de Algemene Vergadering. Momenteel bedraagt de deelnemersbijdrage €0.25 per wandelaar.
   
 • Per tocht betaalt de wandelaar inschrijfgeld. Hoeveel dit is, wordt opgenomen per tocht in de Walking in Belgium. Leden van een erkende wandelfederatie genieten op vertoon van hun lidkaart een korting van €0.50.
   
 • Op de startlocatie dient u de officiële Wandelsport Vlaanderen vzw vlag aan te brengen en de inschrijvingskaarten en betaalbewijzen van de federatie te gebruiken op uw tocht. Deze betaalbewijzen zijn gratis en u kunt ze voor het volgende jaar bestellen. Indien u uw eigen betaalbewijzen wilt gebruiken moet u minstens zes weken voorafgaand aan de organisatie de goedkeuring aanvragen. Op uw eigen kaarten dient logo van Wandelsport Vlaanderen vzw en haar bevoorrechte partners te worden aangebracht.