Geniet 5% korting bij Belvilla

Met Belvilla kies je uit meer dan 22.000 vakantiewoningen

Je wilt er even tussenuit, en het liefst ook nog eens binnen je budget. Maar hoe vind je zoiets? Belvilla heeft meer dan 22.000 charmante vakantiehuisjes in 24, voornamelijk Europese landen. Van een eenvoudig bergchalet tot een zuiderse villa met zwembad of een kasteel aan de rand van het bos er is altijd wel een vakantiewoning die bij je past! 
 
Als lid van Wandelsport Vlaanderen geniet je bovendien 5% korting op je vakantiewoning. Dat is toch mooi meegenomen. Om van je ledenkorting te genieten gebruik je de code "wandelsport" bij je onlineboeking via www.belvilla.be 
 
Voorwaarden:

  • niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • niet geldig op reeds gemaakte boekingen
  • alleen geldig op het huurtarief (niet op bijkomende kosten/kosten ter plaatse)
  • alleen geldig voor Wandelsport Vlaanderen-leden mits geldige lidkaart

Hoe geniet je van je voordeel?

Vul de Wandelsport Vlaanderen-kortingscode in op de reservatiepagina van Belvilla, zo wordt de 5% korting automatisch berekend op de reissom, ook geldig op last minutes! Kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening. Telefonisch boeken of meer informatie nodig? Bel naar 03 808 09 54.

Ledenvoordeel bij Thomas Cook

Goed nieuws voor de leden van Wandel Sport Vlaanderen ! 4% korting op volledig aanbod van Thomas Cook Inspiratiereizen

Ben je lid van onze federatie en heb je je oog laten vallen op een reis in het Thomas Cook Inspiratiereizen aanbod? Ga dan langs in een Neckermann vakantiewinkel en krijg vanaf nu 4% korting op de totale reissom.

Thomas Cook Inspiratiereizen biedt verschillende thematische vakanties, zoals o.a. de wandelvakanties i.s.m. WandelSportVlaanderen, maar ook tennisvakanties, yogavakanties, begeleide cruises en begeleide rondreizen naar Middellandse Zee bestemmingen of verder weg.

De korting is geldig voor alle nieuwe boekingen vanaf 15/12/2018 en met afreis tussen 15/12/2018 en 31/10/2019.