Geniet 5% korting bij Belvilla

Met Belvilla kies je uit meer dan 22.000 vakantiewoningen

Je wilt er even tussenuit, en het liefst ook nog eens binnen je budget. Maar hoe vind je zoiets? Belvilla heeft meer dan 22.000 charmante vakantiehuisjes in 24, voornamelijk Europese landen. Van een eenvoudig bergchalet tot een zuiderse villa met zwembad of een kasteel aan de rand van het bos er is altijd wel een vakantiewoning die bij je past! 
 
Als lid van Wandelsport Vlaanderen geniet je bovendien 5% korting op je vakantiewoning. Dat is toch mooi meegenomen. Om van je ledenkorting te genieten gebruik je de code "wandelsport" bij je onlineboeking via www.belvilla.be 
 
Voorwaarden:

  • niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • niet geldig op reeds gemaakte boekingen
  • alleen geldig op het huurtarief (niet op bijkomende kosten/kosten ter plaatse)
  • alleen geldig voor Wandelsport Vlaanderen-leden mits geldige lidkaart

Hoe geniet je van je voordeel?

Vul de Wandelsport Vlaanderen-kortingscode in op de reservatiepagina van Belvilla, zo wordt de 5% korting automatisch berekend op de reissom, ook geldig op last minutes! Kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening. Telefonisch boeken of meer informatie nodig? Bel naar 03 808 09 54.

5% korting op brochureprijzen bij VTF Vacances

Geniet 5% korting op brochureprijzen bij VTF-Vacances

Belééf je vakantie met VTF ! Binnen een geheel van de 55 VTF-vakantiedomeinen’ in prachtige bestemmingen in Frankrijk vindt u vast uw gading ! Functionele hotelkamers, praktische vakantiehuisjes, residentiële caravans met dag/avondanimatie voor wie het wenst. Zorg voor gezonde maaltijden met dagelijkse variatie is wat u kan verwachten. Geniet van la douce France aan de kust, in de bergen of in het binnenland zowel ‘s zomers al ‘s winters.

Voor wandelend Vlaanderen zijn er routes en gedetailleerde informatiemappen ter inzage aan de receptiebalie. Ons personeel en animatoren zijn perfect op de hoogte van de wandelmogelijkheden.

Hoe genieten van je voordeel?

Bij het reserveren van uw boeking via www.vtf-vacances.com/nl

of via mail op reserveringen@vtf-vacances.com geeft u de promocode 1024656 op. Ook bij telefonisch contact op 02 546 14 10 deze code steeds vermelden.

niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
niet geldig op reeds gemaakte boekingen
alleen geldig op de basisprijs (niet op bijkomende supplementen/kosten ter plaatse)
alleen geldig voor Wandelsport Vlaanderen-leden mits geldige lidkaart