SCHENK EEN ABONNEMENT

Als lid van Wandelsport Vlaanderen vzw ontvang je elk nummer van Walking Magazine gratis. Het magazine verschijnt 4 keer per jaar.  In elk nummer krijg je allerlei wandelnieuws en toeristische reportages voorgeschoteld. Nieuwe trends en producten op wandelgebied worden op de voet gevolgd door de redactie.

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor familie of vrienden die zelf graag wandelen?  Of wens je zelf op de hoogte te blijven van alle wandeltrends? Aarzel niet langer en neem een jaarabonnement op Walking Magazine. 

Voor slechts € 20 (€ 25 voor Nederlandse abonnees) schenk je een inspirerend en boeiend cadeau. Abonneren kan door overschrijving van het bedrag op rekeningnummer IBAN: BE53 7390 1317 7853 – BIC: KREDBEBB met vermelding 'Abonnement Walking Magazine'.

 

 

walking-magazine

AANVRAAG PROEFNUMMER

Je kan gratis eenmalig een proefnummer van Walking Magazine aanvragen. Zo kan je kennismaken met het tijdschrift.

Leden van Wandelsport Vlaanderen vzw en haar aangesloten wandelclubs krijgen het magazine automatisch en gratis toegezonden

Walking Magazine verschijnt 4 maal per jaar. Stuur een e-mail naar walkingmagazine@wandelsport.be met als onderwerp 'Proefnummer Walking Magazine'. Vergeet niet alle nodige gegevens (naam, voornaam, adres, postcode, gemeente, e-mail en telefoonnummer) te vermelden, zodat wij je een exemplaar kunnen opsturen. (Je gegevens worden enkel gebruikt in het kader van het bezorgen van een proefnummer.)

BLADER EVEN MEE

Walking Magazine April 2020

 

wm-22

 

Blader even mee in een van Walking Magazine door op de afbeelding te klikken.

Onze reporters trokken onder meer op reportage naar de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Dolomieten in Zuid-Tirol & met het hele gezin naar het Zillertal.  Met Wsv Rust Roest Maaseik plaatsen we een koninklijke wandelclub in de kijker.  Begin maart - toen er nog geen sprake was van de coronacrisis - werden de eerste WalkOn-boompjes aangeplant langs het Groene Lint in Oostende. 

Voortaan kan je telkens eventjes meebladeren in oude exemplaren via onze issuu account